- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
oO7
őstag
igazából énis csak ideiglenesen szeretnék egy free tárhelyet... hogy tesztelgessem, kipróbájjam... aztán a final verziója a webnek úgyis domain-re kerül és ott már tuti lessz imagemagic
-
oO7
őstag
-
oO7
őstag
Vki aki ért a PHP-s képtranszformációkhoz segítsen nekem!
Szeretnék egy enyhén nyitott DVD tok előlapjára rávarázsolni egy képet... Ehez vagy egy valamilyen 3D-s beforgató efekt kellene, vagy egy olyan képtranszfromáló effekt ahol megmondhatom hogy az eredeti képhez képest hol helyezkedjenek el a kép sarkai...
A legjobb az lenne ha a DVD tok képéhez adhatnám meg a sarokpontok helyzetét... és végül egy képet generálna a DVD tokból és a betranszformált képből...
Hogy lássátok mire gondolok: [link]
Remélem valaki tud ilyet csinálni, vagy látott valahol... és tud nekem segíteni
Előre is köszi! -
oO7
őstag
Hi all!
Csak azér válaszoltam saját üzenetemre hogy ne kejjen megin leírni
Találtam egy ilyen PHP alkönyvtárat(?) GD a neve... és elvileg ez a cucc felelős aér hogy szép antialiashed térben beforgatott képet tuggyak csinálni.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan kell ezt használni... Mert csak a próba kedvéér kipróbáltam egy kódot és nem működött
[link] <- erről az oldalról a ''SKEW'' effektet próbáltam ki...
Esetleg konkrét megoldást is elfogadnék
PLS help
Előre is köszi
[Szerkesztve] -
oO7
őstag
A neve a műveletnek angolul skew... legalább is a photoshop-ban így van, ill találtam google-n vmi kisprogramot ami szintén skew néven csinálta ezt a térben való elforgatást... Amúgy elképzelhető hogy nem térbeli elforgatásnak kellene felfogni, hanem pl a kép sarkainak különleges elhelyezése... Photoshop-ban sem térben forgattam be a képet hanem a sarkait húzogattam a tok sarkaihoz és hát ezután meg egészen térhatást kelt a borító elhelyezkedése
-
oO7
őstag
azt a képet ami ottvan azt én csináltam photoshoppal... az lenne a kérdésem hogy lehet e ilyet csinálni PHP-val ? A javascriptesek azt monták hogy js-el nem lehet ilyet csinálni, PHP-val viszont lehet... most akkor hogy is van ez ?
-
oO7
őstag
Hi all!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet a PHP script-el kép tranformációt csinálni ? Hogy kicsit konkrétabb legyen, mire is gondolok itt egy link:
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest