Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyasima
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
De várj, a dokumentumszerkesztésnek mi köze a programozáshoz?
Igazából semmi, csak ez is a munkám része. (Csak úgy, mint sok minden más.)Deltapower: Nem. Ha érdekel, akkor inkább priviben elküldöm.
-
Agyasima
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Már le is szedtem, köszi.
Úgy általában meg: azért nem vagyok teljesen gyík a témához, egy halott programnyelvben rendszeresen debuggolok és ha kell, bele is javítok a kódba, emellett pedig egy másik, M.o.-on ismeretlen szoftverrel rendszeresen szerkesztek dokumentumokat. Csak hát ezekkel kitörölhetem, ha váltani szeretnék.
-
Agyasima
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm! (neked is és mindenki másnak is)

Ezek szerint magyar nyelvű tutorial nincs a neten? Esetleg valami könnyebb nyelvezetű angol?
-
Agyasima
őstag
Üdvözletem!
Elkezdenék PHP-t tanulni. Nagyon semmit nem tudok róla. Merre induljak el? Valami magyar nyelvű tutorial található-e a neten? Nem igazán találtam ilyesmit. Vagy másfele induljak? Mit tanácsoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest