- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Agyasima #12416 üzenetére
Szerintem elösször nem konkrétan a nyelvet kéne tanulmányoznod, hanem a programozási szokásokat, koncepciókat , hogy kicsit képben legyél. Azért mondom ezt, mert nekem az a tapasztalatom, hogy a neten lévő 1000 tutorialbol 995 használhatatlan vagy csak azoknak jó akik épp valamiért nem tudnak vagy lusták valamit leprogramozni, de látják ha egy kódban hiba van és/vagy be tudják az illeszteni a sajátjukba.
Ilyenekre gondolok, hogy : MVC, SQL security (injection), XSS, Singleton, OOP, stb (akinek van kedve kiegészthet) .
Ezeket ha beírod a googleba akkor el tudsz indulni valahol és rá tudod hangolni kicsit a gondolkodás módodat a programozásra és esetleg találsz olyan problémákra megoldást amiről azt sem tudtad, hogy léteznek
. A kezdő tutorialokkal vigyázni kell, mert azok általában annyira elegek, hogy össze tudj valahogy kalapálni egy 'Hello World'-öt meg két adatbázis query-t a lehető legegyszerűbben, ami máris elindított a rossz irányba .
Amiket fent leírtam azok egy rész egy kezdőnek is kötelező, másik része kicsit haladóbb, de szerintem abban itt mindenki egyet ért, hogy rosszat nem érdemes tanulni mert ha komolyabban akarsz vele foglalkozni akkor előbb utóbb úgyis ki fogsz lyukadni ezeknél és akkor rájösz, hogy egy csomó időt elvesztegettél a hülyeségre.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Agyasima #12403 üzenetére
Ez segíthet az alapok megértésében:
Nagy Gusztáv: Web programozás alapismeretek
http://nagygusztav.hu/web-programozas(mondjuk szerintem a webprogramozás egy szó, de mindegy
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest