Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Apple Watch
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
fordfairlane: Eszem megáll, tényleg csak ennyi volt a probléma. Auto-formáztam a kódot az Eclipse-ben és az belerakta a tabokat. Ez jó volt. Köszi

[Szerkesztve]: Igen, értem mire gondolsz
PazsitZ: Az jó, gondolom. És most már működik. De köszönöm a hszt.

Bencom: Úgy értettem ahogy te is, én is hallottam, hogy 2-3 hónap alatt meglehet tanulni a PHP-t.
Bár én előnyben vagyok a Java miatt, mert az OO paradigma nekem az így kisujjban van. Azzal szenvedtek néha az emberek Java-ban itt a suliban.Mindenkinek:
Most nézegettem a <selected> Html tagot. Néztem itt a könyvben, és a kijelölt értéket az <option> html-ban simán csak egy 'selected' -del jelölte.
Neten meg találtam még ezeket a megoldásokat: selected="selected", illetve selected="yes".
Kipróbáltam mind a 3-at és működik... Mégis melyik opciót célszerű használni az <option>-ben? -
fordfairlane
veterán
válasz
fordfairlane
üzenetére
Illetve, a htmlbe ne kerüljön tab, enter, vagy egyéb whitespace karakter, mivel ide a tartalom kerül. A php kódrészben lehet.
<textarea name="..."><?php
?></textarea>
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Revolut
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Pioneer VSX-922
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő