- Renderképek a Z Fold8 friss specifikációja mellé
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Louloudaki
üzenetére
én úgytudom, hogy ehhez olyan tárhelyre van szükség, amin van időzített PHP futtatás, és ilyen ingyenes tárhelyről nem tudok
ez olyan, hogy beállítod mely fájlokat, milyen dőközönként futtassa le, pl nekem van ilyen az oldalamon ami a dataglobe-on van, igaz ezt még nem próbáltam ki rajta
gondolom ez valami szerveren lévő progit fttat le, ami lefuttatja a php fájlt.mod: Akcept 10 mp
egyébként amit te leírtál nem egészen pontos, mert az csak akkor történik meg, ha lefuttatják a php fájlt, de itt magától kell lemennie, mert a szerveren egy progi hajtja végre! -
Akcept
tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Tárhelyszolgáltatója válogatja hogy tudsz-e időzített fájlokat futtatni. Én egy helyen így oldam meg a napi egyszeri lefutást:
$nap= mysql_query( "SELECT * FROM stat WHERE date='$_date' " );
while ( $egy_sor = mysql_fetch_array( $nap) )
{
$nemkelluj = "1"; // nem kell uj nap
}
Nem egy elegáns megoldás, de ha nincs extrém forgalom, akkor mindegy.ATW-t különösebben nem ismerem, de én ott is a szokott sessin-kezelést használom, és működik (asszem kell egy tmp könyvtár a sessionoknak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyébként amit te leírtál nem egészen pontos, mert az csak akkor történik meg, ha lefuttatják a php fájlt, de itt magától kell lemennie, mert a szerveren egy progi hajtja végre!