Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akcept
tag
Nem olvastam mindent vissza, de...
Exportnál nem tömörítek. Azt tapasztaltam, hogy az elsz...hatja.
Ha megvan az SQL (txt) fájl, akkor csak a vastagon szedett részt hagyom meg, a többit törlöm:
-- ----------------------------------------------------------
-- Tábla szerkezet: `galeria`
--CREATE TABLE `galeria` (
`galeriacim_azonosito` int(11) NOT NULL auto_increment,
`galeriacim` varchar(200) default NULL,
`losungkep` varchar(20) default NULL,
`datum` varchar(60) default NULL,
PRIMARY KEY (`galeriacim_azonosito`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=6 ;--
-- Tábla adatok: `galeria`
--INSERT INTO `galeria` VALUES (1, 'Tesztképek innen-onnan, a bemutató kedvéért', NULL, '2007. május 29.');
Törlöm ezt is
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.9.0.2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Hoszt: localhost
-- Létrehozás ideje: 2007. Okt 16. 22:08
-- Szerver verzió: 5.0.24
-- PHP Verzió: 5.1.6
--
Egyszer volt olyan esetem is, hogy szövegszerkesztőben cseréltem (Keresés -> csere) bizonyos karaktereket, mert sehogy nem lett jó.
Importnál a Latin1-et is kipróbálhatod.(Itt már többször felmerült, ki, milyen PHP-verziót használ. Hát pont ezért nem használok faxnis dolgokat.)
-
-
Akcept
tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Tárhelyszolgáltatója válogatja hogy tudsz-e időzített fájlokat futtatni. Én egy helyen így oldam meg a napi egyszeri lefutást:
$nap= mysql_query( "SELECT * FROM stat WHERE date='$_date' " );
while ( $egy_sor = mysql_fetch_array( $nap) )
{
$nemkelluj = "1"; // nem kell uj nap
}
Nem egy elegáns megoldás, de ha nincs extrém forgalom, akkor mindegy.ATW-t különösebben nem ismerem, de én ott is a szokott sessin-kezelést használom, és működik (asszem kell egy tmp könyvtár a sessionoknak).
-
Akcept
tag
Vagy én értek félre valamit, vagy Ti bonyolítjátok túl. Nálam egy galériában egy kép a következő URL-t hordozza: http://www.domainem.hu/galeria.php?galeria=12&kep=napfeny.jpg. Rákattintva betölti a képet, betöltéskor számolja látogatást, stb. Tehát egyszerűsítve: oldal.php?kep=barmi ahol a „kep” ($kep) a változó (GET metódussal adja tovább az értéket), értéke pedig bármi lehet. Tudom, ez szerveroldali, de ha nincs napi milliós látogatás, akkor tökmindegy. Aki meg olyat bevállal (ill. olyan munkához jut), az nem itt kérdez.
Szerk: a fentek galéria kiskép-> klikk -> nagykép
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő