- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
DNReNTi #19032 üzenetére
Azt nézem, de ha user tehát válaszolhat simán hsz-re akkor még nem védtem ki hogy átírja a címsort. De látom itt is hogy úgy van hogy a topic id és a mire id van megadva, talán ha két feltételnek kell egyeznie akkor nehezebben törik, aki meg törni akarja az úgy is megoldja...
(#19033) Zedz:
Olyan tervben van, az alapja is megvan hogy csak admin topikok és akkor ott a hsz-ket látni, válaszolni csak admin tudja. De amit fenntebb írtam az főleg a gondom, a jogosultságos rész az olyan hogy az adott trükkök ellen nem véd. De lehet cisnálom úgy mint itt van...
(#19034) Lacc:
Látszik hogy rohantam és úgy írtam meg
Meg fogom nézni amit írtál. Jogosultságkezelés alatt lehet nem teljesen ugyanarra gondolunk, de akkor futok a session-nal egy kört. Az igazándiból a baj, hogy nem tudom mennyire terhelné meg a webszerót ha pl. egy oldalra (ahol 25 hsz-t jelenítek meg (már ha van annyi)) minden hsz-hez csinálnék hash-t, és azt küldeném get-tel. A post nem játszik, erre rájöttem mert azt jelölőnégyzetezgetéshez használom, hogy több hsz-t is lehessen egyszerre (jelenleg csak) törölni...
És űrlapot űrlapba nem tudok rakni hidden mezőkkel, mert akkor elég bizonytalan. Pedig úgy lenne a legjobb, hogy lenne a nagy űrlap ahol be lehetne jelölgetni a kommenteket és minden kommenthez kisűrlap (for ciklus) ahol az id-t letárolom rejtve majd submit-tal elküldöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 3
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest