- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
adika4444 #19038 üzenetére
Így értem. Igazából, ezt Ajaxxal is meglehet csinálni ha ügyes vagy
"mennyire terhelné meg a webszerót ha pl. egy oldalra (ahol 25 hsz-t jelenítek meg (már ha van annyi)) minden hsz-hez csinálnék hash-t, és azt küldeném get-tel." - csak akkor döglik bele, ha rosszul csinálod.
Alapból nem a titkosítás a cél, hanem egy egyszerű hash sztring generálása. Az MD5 elég gyors, de az egyik leggyorsabb CRC32 (de tényleg cask a hash generálás a cél)
Hát, nézd... 10.000-es Loopban a CRC32 metódus 0.03 másodperc alatt végez, szóval 25-ös loopban, ez jelentősen kisebb, az MD5-re meg 0.07-et látok kiírva természetesen itt is 10.000 loop.
"A post nem játszik, erre rájöttem mert azt jelölőnégyzetezgetéshez használom, hogy több hsz-t is lehessen egyszerre (jelenleg csak) törölni."
Hát szerintem jobb, lenne azt az egész felületet újratervezni. Ne haragudj az őszinteségemért, de ez így nagyon nem jó megoldás, és most nehéz is javítani rajta. Túl van tolva szerintem a kontrollok kezelése."Pedig úgy lenne a legjobb, hogy lenne a nagy űrlap ahol be lehetne jelölgetni a kommenteket és minden kommenthez kisűrlap (for ciklus) ahol az id-t letárolom rejtve majd submit-tal elküldöm."
De, lehet, lásd Symfony keretrendszer, beágyazott kollekciók. Egyébként meg ja, ezt kellene csinálnod, esetleg Ajaxxal.Jól gondolom, hogy nem használsz PHP-s keretrendszert?
Én Symfony-val vagy Yii-vel elég egyszerűen megtudnám csinálni.Én a te helyedben, a nagy űrlapos megoldást választanom, ahogy írtad. Hosszabb távon is jobban jársz, főleg ha később kell még hozzá nyúlni, módosítani valamit a felületen, vagy ezen a logikán.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest