Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
DNReNTi #19032 üzenetére
Azt nézem, de ha user tehát válaszolhat simán hsz-re akkor még nem védtem ki hogy átírja a címsort. De látom itt is hogy úgy van hogy a topic id és a mire id van megadva, talán ha két feltételnek kell egyeznie akkor nehezebben törik, aki meg törni akarja az úgy is megoldja...
(#19033) Zedz:
Olyan tervben van, az alapja is megvan hogy csak admin topikok és akkor ott a hsz-ket látni, válaszolni csak admin tudja. De amit fenntebb írtam az főleg a gondom, a jogosultságos rész az olyan hogy az adott trükkök ellen nem véd. De lehet cisnálom úgy mint itt van...
(#19034) Lacc:
Látszik hogy rohantam és úgy írtam meg
Meg fogom nézni amit írtál. Jogosultságkezelés alatt lehet nem teljesen ugyanarra gondolunk, de akkor futok a session-nal egy kört. Az igazándiból a baj, hogy nem tudom mennyire terhelné meg a webszerót ha pl. egy oldalra (ahol 25 hsz-t jelenítek meg (már ha van annyi)) minden hsz-hez csinálnék hash-t, és azt küldeném get-tel. A post nem játszik, erre rájöttem mert azt jelölőnégyzetezgetéshez használom, hogy több hsz-t is lehessen egyszerre (jelenleg csak) törölni...
És űrlapot űrlapba nem tudok rakni hidden mezőkkel, mert akkor elég bizonytalan. Pedig úgy lenne a legjobb, hogy lenne a nagy űrlap ahol be lehetne jelölgetni a kommenteket és minden kommenthez kisűrlap (for ciklus) ahol az id-t letárolom rejtve majd submit-tal elküldöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest