Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Nem sikerült beállítanom a vhostot.
Ugye alapjáraton a 192.168.33.10 címre bejön a scotch "üdvözlő" oldala, ez eddig stimmel, működik a dolog.
A public mappába legiteltem egy teszt projectet, aminek legyen most a neve szimplán "project".
Az /etc/hosts fájlba felvittem egy ilyet, hogy 192.168.33.10 project.dev, aztán csináltam egy configot:
/etc/apache2/sites-available/project.conf.Ez a következőt tartalmazza:
<VirtualHost *:80>
ServerName project.dev
DocumentRoot /var/www/public/project
ErrorLog ${APACHE_LOG_DIR}/error.log
CustomLog ${APACHE_LOG_DIR}/access.log combined
</VirtualHost>Ezek után egy laza mozdulattal sudo a2ensite project.conf, majd sudo service apache2 restart.
Igazából ugye ez egy sima vhost kreálás linuxban, és nem tudom, hogy most én felejtettem ki valamit, vagy rosszul csináltam valamit, vagy a vagrant nem enged valamit? Elméletileg a http://project.dev címre be kellene jönnie a vagrant publicjában lévő project oldalnak, de e helyett csak teker a böngésző, aztán nem tudja elérni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest