Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Nem sikerült beállítanom a vhostot.
Ugye alapjáraton a 192.168.33.10 címre bejön a scotch "üdvözlő" oldala, ez eddig stimmel, működik a dolog.
A public mappába legiteltem egy teszt projectet, aminek legyen most a neve szimplán "project".
Az /etc/hosts fájlba felvittem egy ilyet, hogy 192.168.33.10 project.dev, aztán csináltam egy configot:
/etc/apache2/sites-available/project.conf.Ez a következőt tartalmazza:
<VirtualHost *:80>
ServerName project.dev
DocumentRoot /var/www/public/project
ErrorLog ${APACHE_LOG_DIR}/error.log
CustomLog ${APACHE_LOG_DIR}/access.log combined
</VirtualHost>Ezek után egy laza mozdulattal sudo a2ensite project.conf, majd sudo service apache2 restart.
Igazából ugye ez egy sima vhost kreálás linuxban, és nem tudom, hogy most én felejtettem ki valamit, vagy rosszul csináltam valamit, vagy a vagrant nem enged valamit? Elméletileg a http://project.dev címre be kellene jönnie a vagrant publicjában lévő project oldalnak, de e helyett csak teker a böngésző, aztán nem tudja elérni.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest