- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
PumpkinSeed #18136 üzenetére
Nem sikerült beállítanom a vhostot.
Ugye alapjáraton a 192.168.33.10 címre bejön a scotch "üdvözlő" oldala, ez eddig stimmel, működik a dolog.
A public mappába legiteltem egy teszt projectet, aminek legyen most a neve szimplán "project".
Az /etc/hosts fájlba felvittem egy ilyet, hogy 192.168.33.10 project.dev, aztán csináltam egy configot:
/etc/apache2/sites-available/project.conf.Ez a következőt tartalmazza:
<VirtualHost *:80>
ServerName project.dev
DocumentRoot /var/www/public/project
ErrorLog ${APACHE_LOG_DIR}/error.log
CustomLog ${APACHE_LOG_DIR}/access.log combined
</VirtualHost>Ezek után egy laza mozdulattal sudo a2ensite project.conf, majd sudo service apache2 restart.
Igazából ugye ez egy sima vhost kreálás linuxban, és nem tudom, hogy most én felejtettem ki valamit, vagy rosszul csináltam valamit, vagy a vagrant nem enged valamit? Elméletileg a http://project.dev címre be kellene jönnie a vagrant publicjában lévő project oldalnak, de e helyett csak teker a böngésző, aztán nem tudja elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest