Hirdetés
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szerintem annyira nem hülyeség maga az alapötlet, hogy más aldomainen van, ha más témakörről van szó, így legalább jobban elkülöníthető, ráadásul a cím is könnyebben megjegyezhető, aztán lehet, hogy SEO-val kapcsolatos előnyei is vannak.
Egyébként mindezt nem Yii-vel akarod megoldani? Csak mert szerintem tuti van rá valami beépített megoldás, hogy subdomainek vagy teljesen más domainek szerint elkülönítve jelenjen meg más tartalom, legalábbis ha Drupalban van erre mód (azonos motor kapcsolódik más-más domainekhez, és az más-más tartalmat jelenít meg - sőt, akár más-más modulok is tartozhatnak ezekhez), akkor feltételezem, hogy egy olyan népszerű frameworkben is megoldották, mint a Yii. Saját megoldás készítgetése előtt azért nézz körül alaposan a Yii doksijában.

===
(#8842) Coyot : jogos a reakció.

Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Futás, futópályák
- Assetto Corsa Rally
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest