- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iGO Primo
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Louloudaki #8791 üzenetére
Akkor sem indokolt, hogy másodpercenként AJAX-os kéréseket intézz a szerver felé...
Használd ezt a visszaszámláláshoz, ez elintézi neked, ki is írja, testreszabható:
jQuery Countdown
Nyilván úgy inicializálod, hogy mondjuk egy script tagbe berakod PHP-vel a kezdeti időt.
Egy oldalon én is pont sorsoláshoz ezt használtam fel.
Ezzel azt is meg tudod oldani, hogy a visszaszámlálás lejártakor meghívsz egy tetszőleges függvényt - pl. újrakezded a visszaszámlálást. Nagyon hasznos, visszaszámlálásokhoz "must-have".Egyébként mint említettem, ha nagyon parázol a kliensoldal pontossága miatt, akkor se másodpercenként korrigálj és vesd össze a kliensoldali számláló értékével.
De ha szerveroldali idővel inicializálod a visszaszámlálót, akkor a kliensoldal nem lesz annyira pontatlan, hogy emiatt különösebben meg kellene ijedned.(#8792) cAby: Szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- HP OEM VGA kártyák garanciával - RTX 2060, 2070, 3060, 3070, 3080, 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest