Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Bencom ™ #8149 üzenetére
Nem tudom minek az iskolát túllihegni. Ha valamit meg akarsz tanulni, ne egy gagyi okj sulira nyomasd a pénzt, hanem szerezz egy normális könyvet (akár Szabó Ervin könyvtárban találsz 100 számra, és oda elég csak egyszer befizetni a tagságot egész évre), és olvasd végig, csak hogy az alapokkal tisztában legyél. Utána már a webes doksikból is folytatni lehet. De az alapokra mindenképpen normális könyveket javasolnék.
Amire készülsz, ahhoz nagyon kelleni fog a szál kezelés, a socket programozás, és el kell tudnod boldogulni a memória modell építéssel, tudnod kell bánni a dll-ekkel, és legalább egy SQL szerverrel. Bele kellene ásnod magad az adatbázis tervezésbe is a transact sql ismeretek mellett. Ezen kívül szükséged lesz a megfelelő RFC dokumentumokra is, hogy tisztában legyél a webszerverekre jellemző kommunikációval (a header elemeit tudni kell lekezelni). És persze ez mind csak a szerver oldali rész. Kliens oldalon továbbra is html + java script + action script.
Talán már írták előttem is elegen, de én is leírom. Ez nem egy embernek való feladat. Én pld biztosra veszem, hogy meg tudnék írni egy webszervert akár asm-ben, de a hajam égnek áll az ötlettől, hogy akár C++-ban nekiessek. Irgalmatlan mennyiségű jobb sorsra érdemes idő megy el vele, és lehet jobban járnál, ha valami gyakorlatiasabb dolog után néznél. Pld PHP-ban lehet nem fogod megírni álmaid alkalmazását, viszont pénzt lehet szedni belőle, míg a C++ nem tartozik a különösen keresett ismeretek közé. Létezni létezik, de a hirdetések 85%-a nem pont azzal van tele.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Be Quiet Silent Loop 2 240mm ARGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest