- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Még tart a könyv kivégzése.
. Elég lassan haladok, még szoknom kell a PHP szintaktikát és gondolkodást.Azt akarom kérdezni, hogy vannak ezek a frameworkok. Mint a Zend, CakePHP,Yii stb.
Na majd én szeretnék egy weboldalt (mi mást...
). Amit élesben akarok használni, üzemeltetni. Ahogy volt most a felhasználó kezelés/regisztrálás. Így eszembe jutott, hogy megkérdezem a dolgot tőletek.A következő weblap tervhez, melyik framework-ot ajánljátok.
- Felhasználó kezelés / regisztrálás / authentikálás, az fontos, ha alapból már biztonságosan lehetne, felhasználókat regisztrálni, bejelentkeztetni (nem nekem kell kódolni benne sokat, úgy mélyen, hanem csak a kinézetre koncentrálni)
- MySQL-hez kapcsolódás az PDO példányokkal történjen
. Nagyon szeretem, nagyon tetszik (még az elején járok, de ez jön be)
- HTML 5-ös elsősorban a CANVAS megjelenítését akarok használni a weblapon. Grafikon, statisztika adatok kirajzolása.
- JQuery pluginek is lennének alkalmazva.MIndegyik FrameWork-ról olvastam, és mindegyiket dicsérik itt-ott... nehéz a választás majd. De úgy tudom, hogy ezek jelentősen letudják rövidíteni a fejlesztési időt is.
Saját weblapokhoz melyiket ajánlanátok?
Illetve még egy apróhirdetés szerű oldalt is szeretnék majd fejleszteni. Olyan témájú apróhirdetős oldalt még nem találtam
. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 42mm jet b. szép állapotú
- Samsung Odyssey OLED G6 S27DG602SU OLVASD EL
- MSI RTX 2080 Ti Lightning Z 11GB Dobozos/Gyűjtői
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill számla, 6 hó gar
- HP Pavilion Aero 13.3" - 16Gb RAM, 512GB SSD 0.99kg WiFi 6E
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Acer LED monitor (B247Y)
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Elég lassan haladok, még szoknom kell a PHP szintaktikát és gondolkodást.