Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolandino
tag
Sziasztok!
Codeigniter(MVC) keretrendszert használok és kezdetben sok mindenre nem tudtam mire jó, örültem, ha úgy működött az oldal, ahogy szerettem volna és nem foglalkoztam mással
Most jutottam el odáig, hogy szeretném, ha a kódjaim minél egyszerűbbek és átláthatóbbak lennének a Nézetekben is.
Egyelőre még kevertem van bennük HTML, PHP, Javascript( JQuery,JQuery UI, Highcharts) kód. Szeretném ha a HTML-t felváltaná a PHP, ehhez a keretrendszernek vannak osztályai és segédei. Illetve azt hiszem a smartykkal is el lehet érni valami hasonlót.
A JavaScript kódokat is lehet, hogy jobb lenne valahogy külön fájlokban tárolni.
Szeretnék strukturált, átlátható kódokat írni, és már van is valamilyen fejlődés a kezdeti állapothoz képest, de még nagyon az elején járok.
Jól jönne pár tapasztalt róka véleménye
Köszönettel,
W.Senki?

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- 2025 - Íme a 46. héten megjelenő játékok listája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő