- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most kezdőként komolyan webáruház fejlesztésével akarsz kezdeni? Szerintem tegyél le róla. Nem azért, mert képtelen lennél megcsinálni, hanem mert olyan szinten komplex, és elképesztő időelkúró tevékenység, de legfőképp azért, mert nagyon jó webshopmotorok vannak készen, amiket folyamatosan foltozgatnak az esetleges felfedezett biztonsági vagy egyéb hibák miatt. Így egyre nehezebb feltörni és megborítani őket.
Ha PHP-t szeretnél tanulni, ne webshoppal kezdd, hanem előbb tanulgasd meg, hogy kell formokat validálni, feldolgozni, adatbázisba tölteni az adatait, onnan lekérni a feltöltött adatokat, aztán jöhetnek a komplikáltabb dolgok is.
Persze ahogy érzed, de én a helyedben tuti, hogy a meglévő igen széles ingyenes webshop-kínálat ismeretében NEM épp webshop kódolásával cseszném el az időt.
De ez igaz szerintem haladókra is, ha nem muszáj, akkor nem elejétől kezdve kellene megírni egy webshopmotort, hanem inkább továbbfejleszteni egy meglévőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest