Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most kezdőként komolyan webáruház fejlesztésével akarsz kezdeni? Szerintem tegyél le róla. Nem azért, mert képtelen lennél megcsinálni, hanem mert olyan szinten komplex, és elképesztő időelkúró tevékenység, de legfőképp azért, mert nagyon jó webshopmotorok vannak készen, amiket folyamatosan foltozgatnak az esetleges felfedezett biztonsági vagy egyéb hibák miatt. Így egyre nehezebb feltörni és megborítani őket.
Ha PHP-t szeretnél tanulni, ne webshoppal kezdd, hanem előbb tanulgasd meg, hogy kell formokat validálni, feldolgozni, adatbázisba tölteni az adatait, onnan lekérni a feltöltött adatokat, aztán jöhetnek a komplikáltabb dolgok is.
Persze ahogy érzed, de én a helyedben tuti, hogy a meglévő igen széles ingyenes webshop-kínálat ismeretében NEM épp webshop kódolásával cseszném el az időt.
De ez igaz szerintem haladókra is, ha nem muszáj, akkor nem elejétől kezdve kellene megírni egy webshopmotort, hanem inkább továbbfejleszteni egy meglévőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Jövedelem
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi