Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen, igazad van, meg érzem is magamon ezt a sok szívást rajta, először szerintem megnézek egy másik könyvet, amely tágabban belemegy a php és mysql-be. De mégis kezdőknek írt. Amit te is írtál.
A főprofilom fejlesztesnél, remélem nem php lesz
. Csak hát kell a munka, és azt mondják gyorsabban lehet tanulni ezt a nyelvet és helyileg lenne is php-s meló (webáruház fejlesztő), .net/java nincs (meg még azt magamtól is kéne tanulni), és annyi pénzem sincs, hogy pesten albiba menjek... Egyrészt emiatt gondoltam, hogy az alapoktól megismerni... csak egyszer átnézni, hogy milyen ez. De max akkor egy kis rövid komplex weboldalra gondoltam.Visszont hobbi szinten akarok majd egy ilyen fél facebookos oldalt, meg hirdető oldalt létrehozni és üzemeltetni. Ezért is gonolkoztam a webshopban, mert az elég komplex hozzá. Bár lehet az már túlkomplex is lenne.
Előbb akkor átnézem azokat, amiket te is írtál

Aztán majd utána jövők, hogy merre tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Brave
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Csak hát kell a munka, és azt mondják gyorsabban lehet tanulni ezt a nyelvet és helyileg lenne is php-s meló (webáruház fejlesztő), .net/java nincs (meg még azt magamtól is kéne tanulni), és annyi pénzem sincs, hogy pesten albiba menjek... Egyrészt emiatt gondoltam, hogy az alapoktól megismerni... csak egyszer átnézni, hogy milyen ez. De max akkor egy kis rövid komplex weboldalra gondoltam.