Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Próbálok a html honlapomra egy űrlapot készíteni, aminek tartalmát gombnyomásra elküldi nekem e-mailben.
Sok helyen kutattam már, meg vagy -7 et össze is hoztam, de az eredmény mindig ugyan az : semmi.
Voltak más oldalakon konkrét példák, azokat is megcsináltam, de szintén ugyan ez.
Az eredmény mindig az, hogy rákattintok a küldés gombra és megjelenik a form.php fájl a böngészőben (mint ha forráskódot néznék)
A leg egyszerűbb amivel kezdtem az ez volt:
Készítettem egy űrlapot, allján gomb. A form action-nál mailto: e-mail címem, method: postDe ennél meg az outlook hülyéskedik ... feljön egy ablak, hogy:
" EZt az űrlapot ön emailben elküldi. az űrlap elküldése felfedi az ön email címét a fogadó előtt, az adatok küldése titkosítás nélkül történik. Folytatja?
Ja...
Következő üzenet:
"Nem jöütt létre az outlook profil. ... bla bla bla.Nekem nem kell ilyen.
Van valakinek valami ötlete? Tudnátok ebben segíteni?
Nagyon megköszönném!Üdv: Dave

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Omen gamer szék Citadel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest