- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #6509 üzenetére
Valóban, ez teljesen igaz! És bocsi, nem voltam túl pontos és egyértelmű, azt akartam mondani, hogy sokszor JÓVAL többet várok, tehát mintha a szerver túl sokat szarakodna az általad említett dolgokkal, aminek része az Apache-szerver felőli dolgok elintézése, így pl. a .htaccess fájl vizsgálata is, és ezért merült fel bennem, hogy esetleg a reguláris kifejezés vizsgálgatásával is elszöszmötöl egy darabig.
De rájöttem, hogy ez hülyeség, mert annyira azért nem komplikált a reguláris kifejezésem, hogy pont ez lenne a probléma. Igazából ingyenes tárhelyről van szó, előfordulnak olykor problémák, amikor lassú a szerver, valószínűleg ez lehet ritkán a baj. Amúgy meg van, hogy rohadt gyorsan lefut az egész. Úgyhogy bocsi, tárgytalan!Nem tudom, miért pont erre feküdtem rá...
Amúgy milyen jó lenne, ha már a .htaccess fájlból is el lehetne indítani egy időmérést.
---
Holnap megpróbálom a többszörös kondícióvizsgálgatást .htaccess-ben mod_rewrite-hoz, ma már nem volt időm rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Call of Duty: Black Ops 7
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest