- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Valóban, ez teljesen igaz! És bocsi, nem voltam túl pontos és egyértelmű, azt akartam mondani, hogy sokszor JÓVAL többet várok, tehát mintha a szerver túl sokat szarakodna az általad említett dolgokkal, aminek része az Apache-szerver felőli dolgok elintézése, így pl. a .htaccess fájl vizsgálata is, és ezért merült fel bennem, hogy esetleg a reguláris kifejezés vizsgálgatásával is elszöszmötöl egy darabig.
De rájöttem, hogy ez hülyeség, mert annyira azért nem komplikált a reguláris kifejezésem, hogy pont ez lenne a probléma. Igazából ingyenes tárhelyről van szó, előfordulnak olykor problémák, amikor lassú a szerver, valószínűleg ez lehet ritkán a baj. Amúgy meg van, hogy rohadt gyorsan lefut az egész. Úgyhogy bocsi, tárgytalan!
Nem tudom, miért pont erre feküdtem rá... 
Amúgy milyen jó lenne, ha már a .htaccess fájlból is el lehetne indítani egy időmérést.
---
Holnap megpróbálom a többszörös kondícióvizsgálgatást .htaccess-ben mod_rewrite-hoz, ma már nem volt időm rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom, miért pont erre feküdtem rá...