- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy gyors kérdésem lenne, adott egy .txt fájl, benne szakdolis kérdőívhez kérdések-válaszok mindegyik külön sorba. Ahol új kérdés kezdődik oda tettem szintén új sorba egy csillagot.
Sikerült kiíratni a sorokat sortöréssel,
<?php
$file = fopen("test.txt", "r") or exit("Unable to open file!");
//Output a line of the file until the end is reached
while(!feof($file))
{
echo fgets($file). "<br />";
}
fclose($file);
?>...de hogy tudnám megadni neki, hogy a *-nál álljon meg, mert a következő kérdésnél onnan folytatná.
Néztem neten egy csomó mindent, de konkrétan egyáltalán nem értek a php-hoz így valószínű hogy átsiklottam a megoldás felett. (Kaptam egy félig-meddig jó kérdőíves űrlapot, csak át kell dolgoznom hogy jó legyen nekem is.)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest