Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
radmin
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már szerepel ebben a topikban az alábbi probléma, de nem találtam, ezért úgy gondoltam, hogy beírom.
Van egy lekerdezes.php, illetve egy popup.php fájlom.
A lekerdezes.php-ban van egy adatbázis lekérdezés, a popup.php pedig tartalmaz egy szöveget, s a végén pedig egy BEZÁR gombot. Természetesen a popup.php egy felugró ablak, amit az index.php-ból szedtem elő.A BEZÁR gomb a következőképpen lett létrehozva:
input type=submit onclick=javascript:window.close() Value=Bezár>Azt miképpen lehet megoldani, hogy ha aBezár gombra kattintok, akkor bezárul az ablak, s ezzel egy időben a lekerdezes.php oldal automatikusan lefrissül?
Köszönettel:
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Panasonic 55 HZ 980 oled tv
- Ryzen5 pc(R5-3600/gtx1070/32gb ddr4/SSD)
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest