Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Mélyebb belenézés nélkül: az acc_check.php-d szintaktikailab hibás volt, nem panaszkodott az értelmező? Fejlesztői gépen a php.ini-ben az error_reporting értéke legyen E_ALL.
Átformáztam, hogy átláthatóbb legyen, megtalálod itt: http://pastebin.com/zita5U2e
Vegyesen használtál php4-es és php5-ös dolgokat - a private, public kulcsszavak php5-ben jelentek meg, de a php4-féle konstruktort használtad (osztályneve függvény), ezt átírtam __construct-ra.
Nem szép osztályon belül hozzányúlni a $_POST-hoz, azokat beraktam inkább az ellenoriz() függvénybe paraméternek, és ezt csak most vettem észre: itt $acc és $pass változókat használtál, $this->acc és $this->pass helyett.
Raktam bele némi SQL injection védelmet is (lásd a mysql_real_escape_string függvényhívások).
Nézz rá, megoldódott-e a problémád.
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő