- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
eszem megáll hibába futottam.
Van egy server, ezen több rendszer, azonos domain, alkonyvtárban, pl domain.hu/teszt/index.php
domain.hu/teszt2/index.phpmindkettőnél van beléptetés, és sessionben tárolja a neveket.
a teszt oldal jól meg van írva (én írtam
)
a teszt2 szarul, ezt kell kijavítsam. Ennél volt úgy megírva, amit korábban írtam, hogy register_globals_on, és hasonlók.
Namost ebbe a teszt2-be neletettem a hack-et register globals-ra, de sajnos van egy hiba, ez a teszt2 rendszer hozzáfér a teszt mappa sessionben tárolt adataihz is, és mivel mindkét rendszeren a kereses az kereses, és a sessionben usernev a változó, ezért összeakad, ha mindkét lapon egy böngésző két tabjában vagy bejelentkezve.ez normális dolog? mert így a rendszerben mindenhol $nev van, nem $_POST['nev'], és így a másik oldal sessionben tárolt nev változója felülírja a post-al elküldött nevet. brrrr, nem is nagyon tudom lekövetni.
A legjobb lenne hackelés helyett átírni mindent $_POST, $_GET és $_SESSION verzióra, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest