- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
eszem megáll hibába futottam.
Van egy server, ezen több rendszer, azonos domain, alkonyvtárban, pl domain.hu/teszt/index.php
domain.hu/teszt2/index.phpmindkettőnél van beléptetés, és sessionben tárolja a neveket.
a teszt oldal jól meg van írva (én írtam
)
a teszt2 szarul, ezt kell kijavítsam. Ennél volt úgy megírva, amit korábban írtam, hogy register_globals_on, és hasonlók.
Namost ebbe a teszt2-be neletettem a hack-et register globals-ra, de sajnos van egy hiba, ez a teszt2 rendszer hozzáfér a teszt mappa sessionben tárolt adataihz is, és mivel mindkét rendszeren a kereses az kereses, és a sessionben usernev a változó, ezért összeakad, ha mindkét lapon egy böngésző két tabjában vagy bejelentkezve.ez normális dolog? mert így a rendszerben mindenhol $nev van, nem $_POST['nev'], és így a másik oldal sessionben tárolt nev változója felülírja a post-al elküldött nevet. brrrr, nem is nagyon tudom lekövetni.
A legjobb lenne hackelés helyett átírni mindent $_POST, $_GET és $_SESSION verzióra, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- AKTIVÁLATLAN iPhone 16e 128GB Fehér -12 hónap Apple Gar - Kártya független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)