- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
eszem megáll hibába futottam.
Van egy server, ezen több rendszer, azonos domain, alkonyvtárban, pl domain.hu/teszt/index.php
domain.hu/teszt2/index.phpmindkettőnél van beléptetés, és sessionben tárolja a neveket.
a teszt oldal jól meg van írva (én írtam
)
a teszt2 szarul, ezt kell kijavítsam. Ennél volt úgy megírva, amit korábban írtam, hogy register_globals_on, és hasonlók.
Namost ebbe a teszt2-be neletettem a hack-et register globals-ra, de sajnos van egy hiba, ez a teszt2 rendszer hozzáfér a teszt mappa sessionben tárolt adataihz is, és mivel mindkét rendszeren a kereses az kereses, és a sessionben usernev a változó, ezért összeakad, ha mindkét lapon egy böngésző két tabjában vagy bejelentkezve.ez normális dolog? mert így a rendszerben mindenhol $nev van, nem $_POST['nev'], és így a másik oldal sessionben tárolt nev változója felülírja a post-al elküldött nevet. brrrr, nem is nagyon tudom lekövetni.
A legjobb lenne hackelés helyett átírni mindent $_POST, $_GET és $_SESSION verzióra, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3212
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest