Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Odiepapa
csendes tag
sziasztok,
a multkor szo volt a biztonsagosabb jelszotarolas hasznalatarol.Az egyikotok be is linkelte ez az oldalt:
http://www.tutorial.hu/biztonsagosabb-jelszo-tarolas/Ez mind szep es jo, de lenne nehany kerdesem:
1. A php.net oldalon miert irjak tobben is, hogy a double hashing nem jo megoldas (gyengiti a kodot)
2. hogyan tudom visszafejteni a kodot egy esetleges jelszoemlekezteto email kuldese alkalmaval?
3. Ti hogy oldjatok meg a jelszoemlekeztetot, ha esetleg nem fejtitek vissza a kodot?Azert kerdezem, mert egyre jobban parazok a jelszolopasok miatt. Namarmost, ha ugy tarolom a jelszot, hogy kicsit "megsozom", akkor no para.
Csinaltam egy helytelen dolgot, megpedig azt, hogy a session-be belepeskor betoltottem a jelszot is az adatok koze, hogy tudjon valtoztatni rajta (alias lassa a jelenlegit is), de ezt a dolgot kiszedtem, mert attol is parazok hogy a cockie-bol ki lehet preselni ezeket az adatokat.
So, ugy dontottem, hogy ha jelszot akar valtoztatni, akkor beirja a regit, utana irany a server, ott lekodol es osszehasonlit az elmentett adatokkal. Ha stimmel, akkor felulirja a regit az uj jelszoval.
Viszont a jelszoemlekezteto emailhez muszaj visszafejtenem a kodolt jelszot, mert nem akarok secret question funkciot csinalni.
Na ezt jol megaszontam. Jelentkezzen, aki nem erti
Elore is koszi a valaszokat.
(egyre jobban haladok elore
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kávépörkölés
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyűzet és kitámasztós tok
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest