Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Itt beleolvashatsz, van pár bemutató oldal pdf-ben: [link]
Ami hátrány lehet, hogy a könyvet még a PHP5 megjelenése előtt adták ki. (2004. februárban, a PHP5 júliusban jött ki)
Ebből következően én a helyedben azt tenném (sőt, most ha már beszélünk róla, én is ezt fogom tenni
), hogy kivenném könyvtárból, ha van rá lehetőséged. Egy könyvtári jegy befizetése olcsóbb, mint több könyvvel is próbálkozni.
Érdemes több könyvből is tanulni. Ha összerakod az abból szerzetteket + a php.net-en olvashatóakat, akkor szerintem már nagy meglepetések nem érhetnek.
Mostanában én is inkább azt csinálom, hogy több könyvet is kiveszek könyvtárból, így megúszom a könyv árát, ha esetleg nem túl jó, aztán ha nagyon megtetszik a könyv, akkor meg is veszem.Ja, egyébként remélem a HTML és a CSS alapjaival tisztában vagy, mert szerintem igazán csak azután érdemes webfejlesztésbe kezdeni. Ez gyorsan elsajátítható, hiszen viszonylag egyszerű nyelvekről van szó. A PHP már komolyabb dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hogy kivenném könyvtárból, ha van rá lehetőséged. Egy könyvtári jegy befizetése olcsóbb, mint több könyvvel is próbálkozni.