Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Itt beleolvashatsz, van pár bemutató oldal pdf-ben: [link]
Ami hátrány lehet, hogy a könyvet még a PHP5 megjelenése előtt adták ki. (2004. februárban, a PHP5 júliusban jött ki)
Ebből következően én a helyedben azt tenném (sőt, most ha már beszélünk róla, én is ezt fogom tenni
), hogy kivenném könyvtárból, ha van rá lehetőséged. Egy könyvtári jegy befizetése olcsóbb, mint több könyvvel is próbálkozni.
Érdemes több könyvből is tanulni. Ha összerakod az abból szerzetteket + a php.net-en olvashatóakat, akkor szerintem már nagy meglepetések nem érhetnek.
Mostanában én is inkább azt csinálom, hogy több könyvet is kiveszek könyvtárból, így megúszom a könyv árát, ha esetleg nem túl jó, aztán ha nagyon megtetszik a könyv, akkor meg is veszem.Ja, egyébként remélem a HTML és a CSS alapjaival tisztában vagy, mert szerintem igazán csak azután érdemes webfejlesztésbe kezdeni. Ez gyorsan elsajátítható, hiszen viszonylag egyszerű nyelvekről van szó. A PHP már komolyabb dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy kivenném könyvtárból, ha van rá lehetőséged. Egy könyvtári jegy befizetése olcsóbb, mint több könyvvel is próbálkozni.