Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Itt beleolvashatsz, van pár bemutató oldal pdf-ben: [link]
Ami hátrány lehet, hogy a könyvet még a PHP5 megjelenése előtt adták ki. (2004. februárban, a PHP5 júliusban jött ki)
Ebből következően én a helyedben azt tenném (sőt, most ha már beszélünk róla, én is ezt fogom tenni
), hogy kivenném könyvtárból, ha van rá lehetőséged. Egy könyvtári jegy befizetése olcsóbb, mint több könyvvel is próbálkozni.
Érdemes több könyvből is tanulni. Ha összerakod az abból szerzetteket + a php.net-en olvashatóakat, akkor szerintem már nagy meglepetések nem érhetnek.
Mostanában én is inkább azt csinálom, hogy több könyvet is kiveszek könyvtárból, így megúszom a könyv árát, ha esetleg nem túl jó, aztán ha nagyon megtetszik a könyv, akkor meg is veszem.Ja, egyébként remélem a HTML és a CSS alapjaival tisztában vagy, mert szerintem igazán csak azután érdemes webfejlesztésbe kezdeni. Ez gyorsan elsajátítható, hiszen viszonylag egyszerű nyelvekről van szó. A PHP már komolyabb dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hogy kivenném könyvtárból, ha van rá lehetőséged. Egy könyvtári jegy befizetése olcsóbb, mint több könyvvel is próbálkozni.