Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
Sk8erPeter #3332 üzenetére
A PHP5 24 óra az megvan csak gépen scannelve és gépen nem szeretek olvasni! Meg elég homályos de elég jól magyaráz!
Igazából eddig a PHP.net-ről szedtem csak tudod ilyen webes nyelvet nem ismerek még egyet sem így nem tudom hogy mik a lehetőségek a nyelvben!
Mivel suliba is most kezdtük a PHP-t meg már régóta kacérkodtam vele így nekiállok magamtól mivel suliba nem haladunk színte semmit.
Haver meg én meg eldolgozgatunk a magunk gyorsabb tempojába azt a tanár már nem is szól érte ha nem azt csináljuk amit a többiek mert leszűri abból amit csinálunk h mi gyorsabban haladunk.Mivel ugye az alap programozási tudás adott pascal meg Basic után így nem nehéz haladni ha ismerjük a szintakszisát! Csak ugye ez webes dolog így ebben vannak olyan adottságok amik csak webes nyelvekre jellemzőek!
Ezért kellene egy olyan könyv ami jól tárgyalja a különböző funkciókat! Szóval nem azt kell el magyarázni hogy mi a for ciklus meg milyen a hátul tesztelős ciklus meg mi az a switch és társai ezeket tudom mivel van más nyelvben is csak max másképp egy kicsit!Jah és SQL-el sem vagyok haragban ebből is van egy kis ismeretem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Tőzsde és gazdaság
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- eBay
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- SAPPHIRE PULSE Radeon RX 7800 XT GAMING 16GB
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest