Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
8nemesis8 #3297 üzenetére
- PHP fekete könyv
- Notepad++ vagy zend 5.5 . Az újabb zend-ek már eclipse alapúak, ami nekem nagyon nem tetszik, mert nem az én munkamódszeremre vannak kitalálva. Beadandó írásához szerintem a notepad++ is bőven elég.(#3299) Blaise
Egyrészt elég drágának tűnik. Másrészt ilyen szövegektől falra tudnék mászni:Úgy gondoljuk, hogy az Olvasó ideje túl drága ahhoz, hogy új fogalmak bemagolására pazarolja, ezért a kognitív tudományok és a tanuláselmélet legújabb kutatási eredményeinek felhasználásával egy minden érzékszervre ható anyagot állított össze a szerzőpáros.
Namost a programozás az egy száraz tudomány. Van, aki képtelen arra, hogy megtanulja, az nem fogja színes ábrákkal meg egyéb parasztvakítással sem megtanulni. Szóval a leírás alapján nekem nagyon komolytalannak tűnik az egész, 9000 forintért vegyél egy szakkönyvet, ami rendes, alapos tudást ad. (Ha pedig szerinted is szárazak és uncsik a programozásról szóló szakkönyvek és képtelen vagy ilyenekből tanulni, akkor inkább hagyd az egészet a fenébe.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SQL kérdések
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest