Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
Üdv

Habár a archív topikokban már láttam felétve a kérdést, a válasz még nem tiszta számomra.
Kezdő vagyok php-ben. Összeszedtem netről egy működő login script-et. Nagyjából értelmeztem hogy mi miért van benne
Szépen működik. Ezzel nincs gond. Van a "www" mappában nekem egy "docs" mappa amit htaccess-el védek.
Azt hogy tudnám megoldani, hogy amint bejelentkeztem az oldalra, tudjam elérni a "docs"-ban levő fájlokat? Mert értelemszerűen így bejelentkezés után is bejön az apache ablakja hogy adjam meg a felhasználónevet és a jelszót.
Gondolom nem kell minden mysql-ben meglevő usernek külön jelszót generálni a htpasswd állományba. Elég nekem egy univerzális user és jelszó, mivel kintől ugysem látható.
De nem tudom hogy kellene megírni. Próbálkoztam úgy hogy http://user:passwd@localhost/docs/allomany.kit úton érem el az adott fájlt, de ez így eléggé favágónak tűnik, és úgy vettem észre, hogy a böngésző megtartja magának valahol ezt a logint, mivel ha nem jelentkezek ki, akkor utána akarhányszor hozzá tudtam férni a "docs"-ban levő adatokhoz, mindaddig míg nem üritettem az előzményeket.Valakinek valami tippje?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szépen működik. Ezzel nincs gond. Van a "www" mappában nekem egy "docs" mappa amit htaccess-el védek.