Új hozzászólás Aktív témák
-
kolja
tag
Üdvözlet!
Nagyon amatőr vagyok!
Honlapocskát szertnék csinálni, addig már eljutottam, hogy megvan a szerkezete, alapja egy táblázat, csináltam hozzá DHTML menütket, megvann a formája, már csak az adattal való feltöltés hiányzik ....
Nagyon kezdő módon minden link egy új html-re mutatna amiknek az alapja ugyanz a menürendszer, háttér, forma, kialakítás ... ha valami változás állna be a menüben akkor erősen borulna az egész rendszer, és minden lapon át kéne vezetni a változásokat ha jól gondolom...
Gondolkodtam a frame-ek alkalmazásán de ott elveszik a DHTML menük lényege.
A kérdésem a következő lenne:
PHP segítségével megoldható e, hogy a linkekre kattintva, az oldal frissítse magát úgy, hogy a táblázat egy cellájába (css formázott) beolvassa a kívánt adatokat a linkhez tartozó txt fileokból?
Ha ez valahogy így működhet, akkor ha jól sejtem megúszom a frameket és a változások átvezetését minden html fileomon.
Ha ez lehetséges kaphatnék-e valami iránymutatást, hogy merre induljak el?Előre is kösssz!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest