- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
nevemfel #20504 üzenetére
Na visszamentem szinte nullára, teljesen más irányból közelítettem, de a vége így is ugyanaz:
az Index-től csak 21 link tartalmát tudom leszedni egyszerre. Az Origo-tól az összeset.Egy kicsit részletesebben:
Az Index RSS feed-je 60 elemet tartalmaz, az Origoé 50-et. Ezeken én egyesével végigmegyek, a file() funkcióval pedig mindegyiknek a tartalmán.
Na az Origo az hagyja mind az 50 link megnyitását és szétszedését, de az Index 21 után "letilt".Bele raktam ezért 20-hoz egy 60 mp-es várakozást (sleep(60)), és utána hagytam folytatni. Ekkor már 26-ig ment el az Indexnél.
Aztán ezt a várakozást átállítottam 120 mp-re, és így végig ment az összes Indexes elemen is.Szóval a legtöbb problémát ez okozta, 1 teljes napom ráment ezt az Indexes "limitet" felderíteni.
Ezt hogyan lehet a legjobban kezelni? Van rá mód megállapítani, hogy hol van ez az Indexes "határ", hogy ki tudjam centizni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest