- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Nem örököltem meg semmit.
Volt egy ötletem (weboldalra), elkezdtem hát nulláról tanulni, mit-hogyan kell megcsinálni, így jutottam ide. Szóval igazából amiket írtok, az nekem teljesen ismeretlen, úgy olvasok utána mindennek.
Ez a betöltött fájl amúgy eredetileg php volt (az is még eredetileg a "fő php" kód része, de gondoltam, "szebb" külön szedve, ezért jött a required), viszont minden sort
echo '
-val kezdtem (és';
-vel zártam) aztán később olvastam, hogy az úgy nem "szép", szóval maradt a html kód, és ahova adatbázisból kellett érték, oda került csak bele a html kódok közé a php kód (<?php
és?>
közé). Aztán mivel így már igazából html kód lett, átneveztem .php-ről .html-re.
Itt a leírásod alapján akkor nem jó a file_get_contents(), hiszen van benne szerver oldali (php) szkript.Na de próbálok utánaolvasni mindennek, amit írtál, és megnézni, ezt én hogyan tudom megoldani "nálam".
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest