- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Már az Oppo is kezdi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Randomized
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem jQuery-AJAX-PHP kombinációban, remélem jó helyen járok.
Szóval fejlesztek egy weboldalt, minden okénak tűnt. Windows-on tesztelem XAMPP programcsomaggal, localhost-on szoktam tesztelni. Megpróbáltam havernak megmutatni, hogy tesztelje le a dolgokat, hátha talál benne hibát, de neki nem volt jó egy része (mindjárt írok részleteket is). Szóval megpróbáltam én is, nálam jó volt (megint csak localhoston próbáltam). Utána megpróbáltam én is úgy, hogy beírtam az IP-címemet, azzal nekem sem volt jó.Egy olyan dolgot akartam megcsinálni, hogy például regisztrációkor a script elküldi a form tartalmát egy PHP-nak, ami feldolgozza az adatokat, és értesíti a felhasználót az oldal újratöltése nélkül az eredményről.
Bejelentkezésnél is hasonló a helyzet. Kiírja, hogy sikerült bejelentkezni, de mégsem működik a dolog.$_SESSION-al oldanám meg, ha ez számít.
Tehát ha "localhost" címen próbálkozok, akkor jó, de ha bármilyen IP-címen próbálkozok (pl. 127.0.0.1, 192.168.1.109) akkor a PHP-tól megkapja a választ, a php temp mappájában látszik is, hogy létrehozza a session adatait tároló fájlt, megnyitom és valóban benne vannak, a dolgok, amiknek ott kell lenniük.
Remélem valaki tudja, hogy miért csak akkor működik, ha localhoston nyitom meg az oldalt. Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS notebook topic
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kutya topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G920 + Váltó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3547,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest