- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Randomized
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem jQuery-AJAX-PHP kombinációban, remélem jó helyen járok.
Szóval fejlesztek egy weboldalt, minden okénak tűnt. Windows-on tesztelem XAMPP programcsomaggal, localhost-on szoktam tesztelni. Megpróbáltam havernak megmutatni, hogy tesztelje le a dolgokat, hátha talál benne hibát, de neki nem volt jó egy része (mindjárt írok részleteket is). Szóval megpróbáltam én is, nálam jó volt (megint csak localhoston próbáltam). Utána megpróbáltam én is úgy, hogy beírtam az IP-címemet, azzal nekem sem volt jó.Egy olyan dolgot akartam megcsinálni, hogy például regisztrációkor a script elküldi a form tartalmát egy PHP-nak, ami feldolgozza az adatokat, és értesíti a felhasználót az oldal újratöltése nélkül az eredményről.
Bejelentkezésnél is hasonló a helyzet. Kiírja, hogy sikerült bejelentkezni, de mégsem működik a dolog.$_SESSION-al oldanám meg, ha ez számít.
Tehát ha "localhost" címen próbálkozok, akkor jó, de ha bármilyen IP-címen próbálkozok (pl. 127.0.0.1, 192.168.1.109) akkor a PHP-tól megkapja a választ, a php temp mappájában látszik is, hogy létrehozza a session adatait tároló fájlt, megnyitom és valóban benne vannak, a dolgok, amiknek ott kell lenniük.
Remélem valaki tudja, hogy miért csak akkor működik, ha localhoston nyitom meg az oldalt. Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest