- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Sziasztok srácok!
Már a guta megüt, sehol nem találok jó megoldást a problémámra (nehéz is rákeresni), az kellene nekem, hogy egy szövegből az összes URL-t linkké alakíthassam, de úgy, hogy a már linkelt url-t ne alakítsa linkké.
Ha a szövegben alapból van már link, ilyenkor a:
<a href="http://pelda.hu">link</a> -ból
<a href="<a href="http://pelda.hu">link</a>">link</a> lesz.Mivel ezer másik függvény épül a dologra, nekem egy jól megírt reguláris kifejezés kellene ami felszippantja a szövegből az összes url-t, kivéve a már linkelt url-t.
Blog modult készítek, összedobtam fél óra alatt az egészet, erre meg már a második délutánom megy rá...
Most ha lehet abba ne menjünk bele miért nem takarítom ki előre a linkelt dolgokat, jelen estben nem jól megoldható előre takarítani, és gyorsabb is lenne ha a reguláris kifejezés lenne működőképes.
Neten található hasonló problémákból kipróbáltam kb 100-at de így ahogy én szeretném nem működik egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Chrome
- BestBuy topik
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Filmvilág
- ASUS routerek
- A Motorola is Air mobillal készül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest