- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Mostanában kezdtem foglalkozni php-vel és pár elvi megoldás érdekelne a következő témakörben.
Adott egy webáruház. Milyen elven oldják meg a megrendeléseket?
Pl egyedi fájlnévvel hoznak létre fájlt a szerveren és abba pakolgatják az ügyfél által "kosárba tett" termékeket? Ebben az esetben mi van ha a "megrendelem" gomb megnyomása elött átmegy egy másik honlapra az ügyfél, vagy egyszerűen bezárja a böngészőt?(a létrehozott fájlt le kellene takarítani a szerverről)
Elsősorban nem példaprogi kell, hanem az elv ahogy megoldják a megrendeléseket, mik a bevett, bejáratott megoldások e témakörben a gyakorlatban.Ja és még valami, több hozzászólásban olvastam, hogy "ezt ebbe a könytárba"(pl jelszó),"azt meg abba a könyvtárba", stb. Számomra azért zavaró ez mert igazából nem találkoztam olyan doksival(angol, magyar egyaránt) amiben szó lett volna arról, hogy a php-nek speciális könyvtárszerkezetre lenne szüksége a szerveren. Szóval ezzel kapcsolatban is várom a válaszokat, esetleg olyan doksi linket amiben bent van.(ha van)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest