Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm00
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fáljban nem szoktak tárolni semmit a legtöbb esetben. A kosár trtalmát vagy adatbázisban, sessionban vagy cookieban tárolják.
Cookie: Csinál egy változót a böngészőben, amit minden lekérésnél elküld annak az oldalnak amely létrehozta a cookie-t. php.net setcookie
Session: Készít egy cookie-t a kliens böngészőjében, amiben egy kódsor található. Ugye oldallekérésnél elmegy ez a cookie az oldalnak és a szerver előkeresi, hogy melyik session tartozik a klienshez. Ugyúgy eléred a tartalmat, mint a cookieban csak biztonságosabb, mert a kliens gép nem látja/tudja módosítani a session tartalmát. php.net session_start
Adatbázis, úgyanúgy szükséges egy cookie, ami alapján beazonosítod hol található az adott kosár tartalma.
Ja és még valami, több hozzászólásban olvastam, hogy "ezt ebbe a könytárba"(pl jelszó),"azt meg abba a könyvtárba", stb. Számomra azért zavaró ez mert igazából nem találkoztam olyan doksival(angol, magyar egyaránt) amiben szó lett volna arról, hogy a php-nek speciális könyvtárszerkezetre lenne szüksége a szerveren. Szóval ezzel kapcsolatban is várom a válaszokat, esetleg olyan doksi linket amiben bent van.(ha van)
Ezt nem tudtam értelmezni
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Proxmox VE
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest