Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
mallee
tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Egy kicsit kritizálok, ha nem baj

Configuration
Az osztálynak van konstruktora, amely az általad linkelt kódokban sehol sem kerül meghívásra. Ezenfelül csak statikus változót és metódust tartalmaz, nem értem a szándékodat. Vagy legyen statikus osztály (inkább ne) vagy ne legyen az (inkább ez).Database_Connection
Továbbra is végez felesleges dolgokat, lásd ini_set. És hiába nem akarod, hogy belekössünk, bele fogunk
A display_errors amúgy is legyen kikapcsolva, a hibákat nem kiíratni kell, hanem loggolni.
A die() helyett hagyd az exception-t "felbuborékozni" és egy másik szinten kezeld le a hibaoldalt.Database
őőő, ez így nem az igazi szerintem. De majd később kifejtem.Amúgy összességében jó irányban halad a dolog, de még sokat kell ezen dolgozni

Új hozzászólás Aktív témák
- SkyWatcher Virtuoso Gti 150/750 Flex Dobson távcső
- Thinkpad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A display_errors amúgy is legyen kikapcsolva, a hibákat nem kiíratni kell, hanem loggolni.