Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Teljesen érthető, nagyon köszönöm.

A típusegyenlő (===) vizsgálatok is jó ötletnek tűnnek. Használni kezdem őket az új forrásaimban.
Éppen most dolgozom egy saját project admin felületén. Eddig procedurális módon csináltam mindent, de kezdek áttérni a objektum alapú kódra. Szóval, van tanulni való
Az a helyzet nálam, hogy a PHP nyelv tanulásának kezdetén igen kevés és nem korszerű képzést kaptam. Mint szerintem nagyon sokan, mások forráskódjaiból próbáltam elsajátítani a továbbiakat. Illetve a 24órás sorozat tankönyve volt meg. Úgy tűnik viszont, hogy nem megfelelő forráskódokhoz jutottam hozzá és a hibák amik bennük voltak rögzültek bennem. Hiányzott egy ilyen fórum, ahol kiderülnek az ilyenek. Ugyanis bár próbáltam tesztelni az elkészült forrásokat, de nagyon sok hibás gondolatmenetre, rosszul alkalmazott eszközre nem derül fény ettől. Ezért elnézést is kérek mindenkitől, ha itt a fórumban hibák vannak az általam alkalmazott technikákban, de ha nem osztom meg a gondolataimat bizonyos helyzetekben, akkor ezek nem derülnének ki sohasem. Viszont, a következő hozzászólásaimban óvatosabb leszek már és az én úgy tudom, illetve szerintem kifejezésekkel fogom kezdeni őket, hogy másokat ne tévesszen meg esetleg hibás mivoltukkal, ahogy kezdetben velem tették más oldalak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 ,15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest