- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nekem aztán nem tisztem megvédeni Athlont, mert az eddigi kommunikációnk egymással nem volt túl sikeres, meg sokszor küldte már rám a modikat, és azzal is egyetértek, hogy általában túlságosan köti az ebet a karóhoz, és a saját elveit tekinti mindenhatónak, de ettől függetlenül szakmai szempontból érdekes olvasni a fenti vitákat, az ő hozzászólásaival együtt is, amikhez cucka és fordfairlane meg Soak és még esetleg mások is hozzászólnak.
A PHP-fejlesztés rejtelmeiről és mikéntjéről esik szó, összehasonlítva egyéb nyelvekkel is a lehetőségeket, nem tudom, miért kell leállítani egy ilyen szakmai vitát...
Úgy érzem, ebben az esetben a moderálás nem jogos (nem anyázás folyik!), mert így csak agyoncsaptok egy végre érdekes eszmecserét, amiben nem az a téma, hogy hogyan kell validálni egy nyomorék formot. Szerintem a negatív kritika is része egy szakmának.Szerk.: OFF.
Szerk. 2.: mobal, most látom, hogy ez te vagy, moderátor lettél, mik nem történnek (meg az avatarod is lecserélődött, ezért nem ismertelek fel)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy érzem, ebben az esetben a moderálás nem jogos (nem anyázás folyik!), mert így csak agyoncsaptok egy végre érdekes eszmecserét, amiben nem az a téma, hogy hogyan kell validálni egy nyomorék formot. Szerintem a negatív kritika is része egy szakmának.