Hirdetés
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nekem aztán nem tisztem megvédeni Athlont, mert az eddigi kommunikációnk egymással nem volt túl sikeres, meg sokszor küldte már rám a modikat, és azzal is egyetértek, hogy általában túlságosan köti az ebet a karóhoz, és a saját elveit tekinti mindenhatónak, de ettől függetlenül szakmai szempontból érdekes olvasni a fenti vitákat, az ő hozzászólásaival együtt is, amikhez cucka és fordfairlane meg Soak és még esetleg mások is hozzászólnak.
A PHP-fejlesztés rejtelmeiről és mikéntjéről esik szó, összehasonlítva egyéb nyelvekkel is a lehetőségeket, nem tudom, miért kell leállítani egy ilyen szakmai vitát...Úgy érzem, ebben az esetben a moderálás nem jogos (nem anyázás folyik!), mert így csak agyoncsaptok egy végre érdekes eszmecserét, amiben nem az a téma, hogy hogyan kell validálni egy nyomorék formot. Szerintem a negatív kritika is része egy szakmának.
Szerk.: OFF.
Szerk. 2.: mobal, most látom, hogy ez te vagy, moderátor lettél, mik nem történnek (meg az avatarod is lecserélődött, ezért nem ismertelek fel)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Autóhifi
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest