Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
Privátban kaptam kódot, de visszaterelem a fórumtársat inkább ide:
Ajjjajajajajj.Hol is kezdjem
1,
1 formban 1 submit lehet csak.2,
A submit csak elküldi a formot, ahhoz hogy adatot is küldj vele, bele kellene raknod az adatokat "valamibe" (pl.: input, textarea, checkbox, radio). /Ezért lehet kapok még leszólást a fórumtársaktól, csak megpróbáltam érthetően elmagyarázni.../
Szóval ha te megnyomod a "Törlés!" gombot, akkor attól honnan tudná a php, hogy mit töröljön? Kellene neki küldeni valamit. Mondjuk nálad a tetel_id-t bele kellene rakni egy hidden inputba, mert attól, hogy ott a táblázatban van, nem fogja elküldeni.<input type="hidden" value="<?=$sor["mozgastetel_id"]?>">
(a html részben helyettesíthető a print parancs közvetlen egyenlőségjellel, ahogy itt írtam)Mellesleg, $id = $_POST['mozgastetel_id']; itt is tessék escapelni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Lenovo Thinkpad T460s-I5 6300U-16GB RAM
- ASUS Zenbook 14X OLED
- Nintendo Switch konzolok garanciával + kiegészítők - konzol beszámítás ok ! - FRISSíTVE 08.24.
- GAMER PC Intel I5 13600KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB NVME SSD
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest