- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
Tudja valaki hogy a Braun borotvákra mennyi a garancia idő? Mert pl a Philipsek-re 2-év.
-
krokk
senior tag
barátnőm pont az illatot hiányolja amióta villanyberetválkozom
amúgy köszi a választ.
énis inkább balzsam felé hajlok mint az alkoholos löttyök felé amik kiszáítanák jobban a bőröm. Niveából nincs valami illatos?
jah apám kapott rendes borotvát karácsonyra. (anyu azt nekem akarta venni csak aztán apám kitalálta a villany borotvát és így az övé lett) szóval kipróbálta a braunom. azóta hozzá se ért ahhoz a mach3as borotvához. 1x használta talánazóta az enyémet nyúzza ő is.
[Szerkesztve] -
TokLac
senior tag
Délután picit meg ilyedtem. Nagyban borotválkozom, egyszer csak meg állt. Se kép, se hang. Furcsa volt mert nyírt mint álat. Na, mondom ennek annyi! Rárakom töltöre, megy, feltöltött lehúzom, működik! Csak le merült!
De érdekes volt az aksi, mert a kapacitás csökkenés nem járt feszültség eséssel. Li-ion jelenség volt, meredek feszültség eséssel! Vissza sem kapcsolt! Szuper!
-
-
krokk
senior tag
megmaradt az aksi nélküli. nem cserélik be mert higéniai termék. Már használtam párszor és nagyon tetszik. Mégse olyan zavaró a kábelezés. Megszoktam 2 után és már nem zavar.
Nagyon jó kis gép ez. Jól gyorsan vágmég jobb lett mint habbal és borotvával, én mindig megvágtam magam szinte minden borotválkozásnál most már ez nincs
szoktatok valami balzsamot vagy valamit használ a borotválkozás után?
nekem kicsit kiszáírtja szóval valószínű kéne valami. -
Integra
titán
végre kaptam kést és szitát a flex integrálomba a mammut saturnban kemény 6250 ft-ért....
jeeeeeeeeeee -
AMD Power
titán
koob :
Nekem nagyon bejött ez a Cruzer 3-s. Árban se volt vészes mert én 15K-ért vettem az Electrowordben. Vanb ahol majdnem 20K Pl: Média Markt.
Elötte csak megmosom az arcom utána pedig alkoholos aftershave-t használok. -
Chappy
tag
Sziasztok!!
Igazán csak most kezdenék borotválkozni. Először apának borotválkoztam a Braunjával (néhány éves, rezgőkéses), de ez csak egy alkalom volt, tönkrement az aksi része, és 17k a javítása... Meg voltam vele elégedve, mert elég kicsi az arcszőrzetem, azonban borotválkozás után kicsi égető hatást éreztem (nem volt borzasztó). Elég érzékeny, száraz arcbőrőm van. SZerintetek milyen borotvát lenne érdemes vennem? Körkésest vagy rezgőkésest, esetleg Mach3? Melyik gyártótól érdemes. Megtetszett egy remington ms 2290. A lényeg, hogy pajesz/bajuszvágója legyen, tölthető, beépített akkus legyen, és ha totál le van merülve, és bedugom a hálózatba azonnal tudjam használni. Árban elég kényes vagyok, nem szeretnék túl drágát. 20k fölött semmikép. Nektek mi a véleményetek? -
TokLac
senior tag
[link]
[Szerkesztve] -
TokLac
senior tag
Itt a kép amikor a nagyoló élt magyaráztam: [link]
[Szerkesztve] -
Antonio
senior tag
az a fél méter az nem számít semmit
, de persze érdemesebb az aksisat választani (nem is értem minek gyártanak a nélkül) a mozgófej meg... hidd el jó lesz az ... pár perc hasznlat után már könnyebben fog mozogni ... amúgy meg (legalább is szerintem) a mozgó fej nem csak azért jobb mert, kényelmesebb biztosabb, mivel mindig merőleges lesz a fej nyirási felüllete az arcodra,
hanem mert ha teszem azt a nem mözgó fejessel az embeer önkéntelenül is de nem mindig tudja merőlegesen tartani a fejet (ez inkább a duplasorosoknál jöhet elő) és az egyoldalú használatnak köszönhetően lehet előbb kopik el a szita ... egyik fele ... -
TokLac
senior tag
Bocsánat, picit bénáztam a linkekkel. Már javítottam, ezért vannak kétszer. Lényeg a lényeg, nagyon profi a Braun!
-
TokLac
senior tag
-
krokk
senior tag
üdv
énis betrásulok a braunosok közéegy Flex XP II-vel [link]. sajna még cserére szorul. mivel ajándékba és sajna az aksi nélküli verziót kaptam. nálunk a fürdőben elég hülye helyen van áramforrás (fent a fejem felett fél méterrel majdnem) így elég gáz kábellel borotválkozni
valami jótanács a baortvához? van valakinek ilyen?
még most úgyse használhatom amig be kell cserélni. ez a mozgó fej nemtetszik annyira így... nehezen mozdul de mivel nem próbálhattam még ki a csere miatt lehet rosszul látom -
Antonio
senior tag
nana
az 18 hónap és nem 18 hét
de ugyan csak sok mindentől függ
és nekem is ua-ez a típus van csak egy régebbi kiadás, ezen csak egy leddel többet látok ennyi a különbség ... 2004 nyarán vettem valamikor akkor még 7505 néven futott.
valki kérdezte hogy használunk e arcvizet stb.
én nem ... ezzel is spórolunkállt fűrdés előtt szoktam igy után a hidratáló/fertőltelnítő
tusfürdő elég az arcnak ...max parfumbe nyomok arszesszt ha megyek valahova és frissen borotváltam ...
másrászről lehet használni preshavet borotválkozás előtti arszeszt, régen szoktam de aztán leszoktam, ... ezt kimondottan villanyborotvához van,eddig csak barbon ba láttam! , minden normálisabb nagyon boltban kapsz (hiper/szuper marketek, DM, drogériákstb) ez elméletileg olajozza a késeket+ kimerevíti a szőrt stb ...
[Szerkesztve] -
TokLac
senior tag
válasz
StoneBridge #456 üzenetére
Jó választás! 18hét után kell cserélni, de ez sok mindentől függ.
-
StoneBridge
senior tag
Én is most szeretnék áttérni elektromos berettára.
Picit átolvasgattam a totyikot és az jött le, hogy Braun-t jobban megéri megvenni, többen használjátok.
[link]
Őt szemeltem ki, reméljük nincsenek negatív tapasztalatok ezzel a típussal.
Egy ilyen fejecske mennyi ideig visz rendesen? -
cousin333
addikt
Az az igazság, hogy jobban belegondolva nem látom az értelmét a mozgó fejnek. A Philips-nél, ahol három körkés van egy síkba, ott kell a késenkénti ''arckövetés''. De itt, ahol gyakorlatilag egy ''vágóél'' van, olyan szögben és úgy követem az arcom vonalát, ahogy nem szégyellem, még merev fej esetén is. Akkor milyen pluszt tud nekem nyújtani a mozgó fej, azon túl, hogy jobb eséllyel romlik el?
[Szerkesztve] -
TokLac
senior tag
Én is arra hajtottam hogy minél profibb vágó rendszere legyen, kb a Cool Skin árában. 23ezer ft-ot megért. A csúcs Braun annyival jobb hogy négy irányban billen a fej. Enyém jobra-balra nem, csak le-fel. De elég merev, szóval nemtudom, annyira nem nyomom rá hogy billenjen. Valamennyit biztos mozdul. Érzékeny bőrre nem hülyeség a tisztító egység. Írtam már a Neonmangolos dolgot. Az sem hülyeség. Az asszony pajtásnak is tetszik a borotvám, és a borotválás eredménye is! Tudod, bizonyíték, nem ígéret!
-
AMD Power
titán
válasz
AMD Power #448 üzenetére
Megvolt az első teszt!Hát nem mondom furcsa érzés volt így elsőre! De vág mint a borotva!!! Leszedte mindenhol! A nyakam egy kicsit piros tőle de ez szerintem normális! Remélem szeretni fogja az arcom vagy ha nem akkor nem lesz forgalom ma a telekom osztályon!
Arcszeszt szoktatok ti használni utána? -
Integra
titán
válasz
cousin333 #436 üzenetére
a nagy különbség ami most szerintem mérvadó, az a vágófejben van.
vannak a sima egykésesek.
aztán vannak a 3 késesek. 2 kés a szélén, és középen egy vastag erős kés.
van ugyanez a 3 késes két irányban mozgó fejjel, szvsz ez alatt nem szabad venni.
aztán a durvák, amik 3 késesek és 4 irányba mozog a fej. na ezek profik, az áruk is az...
illetve másik nagy különbség, hogy a drágábbaknak más szitájuk van, más a lukazás és a formázás. ugyanez érvényes a két kés közötti vágó késre is. tényleg jobbak, azokkal még gyorsabb a borotválkozás. profi cucc
drágább fejes gépek sajnos már alapból fullosak, nekem a hálózatis simán megfelelne akksi meg kijelző és egyéb nélkül is, ráadásul ha akksiról megy a borotva, mindig gyengébb, mint hálózatról, de ilyet meg szándékosan nem csinálnak ugye
mondjuk egy activator fejes braun sima hálózati kábelesben nagyon jó lenne tisztító egység nélkül..
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
''A hosszabb borostát sem tépi mert ugye ott van középen az a nagyoló él.''
Én még nem használtam ilyen borotvát, de nekem ez nem tűnik logikusnak, lévén a nagyoló középen van. Akkor viszont a hosszú szőrszál felett elhalad már az egyik oldali szita (''bele is akad'', meg is tépi), mire a ''nagyoló'' megagyalhatná. Vagy mit látok rosszul? -
cousin333
addikt
''lehet ezek a párhuzamosak már sokkal jobbak, de a legjobb megoldás ami neked is van azaz a kitolható a kitolás síkjára merőleges pengesorú ...''
Én is így gondoltam. Az általad említett koleszos példány megoldása szerintem is rettenetes. A tervezője szerintem hagyományos borotvát használ...
''többek között ezért is választottam az enyémet, ezen is merőleges ... ennyire drágább technológiát kíván?''
Frászt. Szerintem annyi a differencia, hogy a két vágókés végét derékszögbe meg kell hajlítani. A mozgás iránya, a motor ugyanaz...
Hát, nem lennél jó marketinges, mert nem győztél meg (de nyilván nem is akartál), szomorú, ha valóban jobb a régi. Márcsak azért is, mert ezzel sem vagyok tökéletesen megelégedve.
Nekem is merev a szita, és valóban jó hangos. Csak nekem, ugye, van (normális) pajeszvágó is hozzá.
[Szerkesztve] -
macskea
őstag
Van ugye a Braun meg a Philips, ott vannak még a Remington a Panasonic meg a Babyliss (merthogy olyat is láttam már
), és ha jól sejtem egyik cég sem áll a csőd szélén, vagy ha mégis, tök mindegy, mert nem valószínű hogy a borotva üzletáguk sodorta volna őket ide. Azaz: mindet veszik, és egyiket sem küldik vissza tömegesen, hogy használhatatlan. Több mint valószínű hogy mindez bőrfüggő, kié mit szeret, vagy inkább visel el. Nekem személy szerint Braunom van, négyezer valami... teljesen meg vagyok elégedve vele, mind a pajeszvágójával, mind magával a borotva funkciójával. Nyilván ha a másik négy márkából választottam volna, akkor az épp aktuálissal lennék megelégedve.
Tény hogy pusztán a Braun név miatt döntöttem e mellett, tehát szobságból. -
Antonio
senior tag
válasz
cousin333 #436 üzenetére
érdekességként
[link]
hozzátéve azért nem 15 éves az a gép csak kicsit túljátszottam szerepem
szerintem a te géped korabeli ...
szóval ha nem szükséges nem kell újba fektetni, viszont ha veszel akkor tényleg komolyat érdemes venni ... de ha rendesen cseréled a késeket szitát akkor még sokáig jó lesz tulajdonképpen csak a motortól függ az élettartama
másik a pajeszvágó téma, régebben minden modellen a kitolás irányára merőleges volt a pajeszvágó mint a tieden, ma már csak a drágább modelleken, ... többek között ezért is választottam az enyémet, ezen is merőleges ... ennyire drágább technológiát kíván?
a párhuzamos egy kicsit béna megoldás, de csak akkor ha pl a szakálladat vagy bajuszodat is akarod variálni vele, mert így ha pl a bajszodat akarod megigazítani akkor ha szemből csinálod akkor a kezed mindig egy kcsit bezavar a tükörben (?)
a merőlegesen kitolhatóval könnyebb ... mondjuk én akkor találkoztam ezzel a problémával mikor még koleszban egyik haverom braun ját kipróbáltam amin még ilyen a borotvatestre merőlegesen kihajtható pajeszvágó volt (úgy kell elképzelni mintha a borotvatest lenne a torony a pajeszvágó meg a lehajtható kapu híd) remélem ez szemléletesna most így a pajeszvágó kb a borotva közepéből, 3/4-éből állt ki merőlegessen azaz szemből nem lehetett használni ... na ekkor mondatm hogy nekem csak kitolhatü merőleges kell
lehet ezek a párhuzamosak már sokkal jobbak, de a legjobb megoldás ami neked is van azaz a kitolható a kitolás síkjára merőleges pengesorú ...
na ... megint mennyit írtam
[Szerkesztve] -
TokLac
senior tag
Igen, a rezgő kés nyert. Pedig bevallom elavult technológiának tartottam, eddig. Ez a háromszoros nyírófej nagyon jó. A hosszabb borostát sem tépi mert ugye ott van középen az a nagyoló él. És tudod hogy milyen megnyugtató hogy ez van rá írva: Made in Germany A Philipsem Made in China volt. Betyár masszív gép ez a Contour, azt érzed hogy egy igazi precíz gépet fogsz. Ez jelez 18hét után hogy cseréld a nyíró egységet. Akkor egy kis vs CoolSkin. Braun 1-óra alatt feltölt és bír 50 percet. Jelzi is ha már full a töltés. A CoolSkinem 8-órát töltött, bírt 45 percet!!! És nem jelzett hogy full a töltés. A Philips-el nehezebb volt borotválkoznom. Amikor a Braunnal megborotválkoztam, atya ég, úgy meg maszírozta az arcom! Esküszöm jól esett! Kajakra maszíroz!
-
cousin333
addikt
A címhez: szerintem egyértelműen Braun. Próbáltam a Philips régebbi modelljeit is, de nem jöttek be. Nagyobb felület miatt jobban tapad. Ráadásul megvan az a rossz szokásom, hogy nem naponta borotválkozom. Namost a hosszabb szálakkal a Philips nem tud mit kezdeni, csak tépi a szőrt, egyszóval egy rémálom. Ezúton szeretném kifejezni a szándékomat annak a tervezői kéznek az eltörésére, aki kitalálta a kihajthatós pajeszvágót, ami, ugye, elvileg a kelleténél hosszabb szőrszálak elővágására is szolgál(na). Ez borzalmassá teszi a Philipset, amit szoktam használni (apámé). Nekem egy Braun 2540 van ([link]). Mindig hálózatról használom, mert szeretem, ha maximális teljesítményen megy.
Mint írtam, nem mindennap használom, hanem hetente kb. kétszer. A készülék több, mint 5 éves, egyszer cseréltem szitát és kést, akkor is azért mert leesett, a szita kiszakadt, a kés meg elgörbült. A teljesítményével hellyel közzel meg vagyok elégedve, bár a nyakamon sosem sikerült úgy, ahogy szeretném.
Az lenne a kérdésem a gurukhoz, hogy a 20-30 ezres kategóriába eső Braun készülékeket összehasonlítva az én ősi szerkezetemet, tud-e valaki összehasonlító elemzéssel szolgálni? Nagy-e a különbség az újabb fejlesztések miatt, vagy elenyésző? A kitolható pajeszvágó mennyire használható? Ugyanis az enyém a kitolás irányára merőleges vágófelülettel rendelkezik, az újabbak meg a képek alapján azzal párhuzamossal.
Bocs, ha már volt, de nem volt időm végigolvasni a topikot... -
Antonio
senior tag
Na végre pont egy ilyen hozzászólást vártam, aki mindkét típust kiprobálta
merthiszen már minden kitárgyalásra került rezgőkéses ill körkéses témában, de íme nálad egy gyakorlati példa ... ezekszerint nállad a rezgőkéses technika, a megbízhtaó német (?) technológiával jobbnak bizonyult
én már mondtam régebben is
remélem neked is hosszú évekig hibátlanul működni fog
én már nem is tudom mikor vettem az enyémet(3-4-5éve?) 7505 átesett már pár szitacserén, meg egyszer pengét is cseréltem* (lassan érik a következő)... és olyan mintha tegnap vettem volna, max a hátoldalán lévő technikai szöveg kopott le, de amúgy semmi baja ... jó nehéz masszív ... mondjuk ez akkor is kb 34 e Ft-volt de megérte ... szeretem ...
*igazságszerint régebben nem is tudtam hogy lehet pengét is cserélniill nem is láttam hogy van olyan kiszerelés, aztán mikor kintvoltam USA-ban láttam hogy szinte csak szita+penge combo-k vannak, vettem beraktam aztán wow, mint a vajat
... van tartalékba most is, ha jól emlékszem azt írja hogy 18 havonta érdemes cserélni ... napersze ez a borotválkozás sűrűségének stb függvénye ...
de azóta persze nálunk is van lehet kapni, pl.: itt nagyon jó az ára ... [link]
[Szerkesztve] -
Antonio
senior tag
-
van
csendes tag
magyar leiras itt:
http://www.ebolt.hu/ProductDetail.php?ProductID=114005&CategoryID=2294&nextpage=%2FSearch.php%3FReload%3DX%26PPP%3D20%26SP%3D0%26OrderBy%3DName%26OrderType%3D%26Manufacturer%3DBRAUN%26NAME%3DX%26PCODE%3DX%26DESCRIPTION%3DX%26COMMONSEARCHMODE%3D1%26PriceBottom%3D10000%26PriceTop%3D30000
a tobbinel rendesen le van irva hogy akksi, de itt elemet irnak -
TokLac
senior tag
Hol láttál magyar leírást?
Magamat idézem ''Szép jó estét. Az egész témát átrágtam. Megosztom én is a tapasztalataimat. Közepes erősségű és sűrűségű az arc szőrzetem. Sokáig pengét használtam, nagyon gyenge bőröm van, állandóan kipattogtam. Kb 3-éve vettem egy Philips Coolskin 6710-et. Imádtam, hamar megszoktam, körkörös mozdulatokkal kell használni és oké. Majdnem két évet bírt, elszállt az elektronikája, kaptam egy újat, egy évet sem bírt ki. Ennek is elszált az elektronikája. Csere utalvány, levásároltam a Cora-ban. Nagy dilemma után Braun Contour 5874-et vettem mert elegem lett a szervízből! És mi a véleményem? Remek ez a Braun modell! Még háromszor használtam. Gyorsabb, alaposabb, kevésbé irritál. Nagyon jó minőségű, nagyon masszív, víz álló! Féltem tőlle, de a CoolSkinem ami volt azt magasan veri! Megnyugodtam.'' -
TokLac
senior tag
Braun 360° Complete 8995
Power-Comb™
Precision-Comfort Blades
Smart Foil™
Active Head
Contour Hugging Head
Clean & Renew™ System
Active middle trimmer
Sharp under cutter
2-way power source
Battery recharge time: 1 hour
Quick charge: 3 min
Cordless operation: 50 min
Battery cells: 2 x NiMH
Voltage type: multi
Smart plug
Visual indicators: LCD
Colour: Silver -
AMD Power
titán
Nem szaroztam megvettem a Braun Cruzer 3-t! (2874)
-
Akheron
senior tag
Nem ismerem az új borotvákat, így nem szavazok semmire; csak a saját tapasztalatimat írnám le röviden.
Egy Braun 2040-esem van, amit ajándékba kaptam úgy hat-hét évvel ezelőtt. Azóta tökéletesen működik; egyetlen egyszer kellett szitát/fóliát cserélnem rajta. A vágófejet egyszer sem cseréltem, de az egynapos borostával így is simán megbirkózik. A többnapos viszont tényleg kínlódás. -
Garr
csendes tag
Milyen gyorsan vagy kész a borotválással?
Mennyire irritálja a bőrödet?
Ez a két kulcsparaméter szerintem. Az, hogy milyen minőségben dolgozik szintén fontos, de ha többszöri nekifutásra érem el a kívánt eredményt, akkor az az időben úgyis látszik. ( Mondjuk úgy olvastam, van olyan, amivel ha meggebedsz, akkor is sörtésebb maradsz, de feltételezzük a legjobbakat. ) -
Notes
senior tag
Nekem egy olcsóbb Philips-em van (3 head). Tavaly karácsonyra kaptam, azóta minden áldott reggel használtam. Nekem bejött. Ami külön jó benne, hogy az aksija elég tartós, így ha elutazok valahova mondjuk egy hétre, nem kell vinnem a töltőtkábelt.
-
Garr
csendes tag
Szevasztok!
Nekem egy régi Braun 5010-esem volt. Nem igazán vagyok vele elégedett, mert ki is pirosodok tőle, meg sokszor végig kell mennem vele, míg simára szed. Mondjuk most már kicsit kopott is, de új korában is így volt.
Mondom biztos azért mert nem fekszik nekem a rezgőkéses. Erre gondoltam azért is, mert a pengés módszertől nem pirosodtam ki, viszont a fejformámat megprópáltam vele mindig ösztnösen átformálni (összevagdostam). Szóval nem penge, nem rezgőkés, veszek körkéseset.
Ahogy visszaolvastam, úgy tűnik, hogy lehet, hogy a rezgőkéses mégis jó lenne, csak egy kiforrottabb modell, mert mintha ezek bánnának finomabban a bőrrel. A baj csak az, hogy már régen kinéztem a Philips 8150-esét, és inkább ezt venném meg, hacsak ebben az árkategóriában (32k) nem tudtok olyan borotvát mondani, ami egyértelműen királyabb.
( Egyébként jó adottságaim vannak: érzékeny bőr, nagyon is, és igen rugalmas fajta borosta, helyenkét kb. spirál alakban nőve. Irigyeltek...)
-
AMD Power
titán
Lenne is egy a Braun Cruzer 3 2874. 15K-ért!
Ezen már valami SmartFooil szita van. Az mennyivel jobb mint a ''régebbi'' tipus? Mert pl a régebbi fejesből már van 10K-ért is!
[link] -
AMD Power
titán
Ok! Láttam ma a Corában 9990-ért egy Philips-t ami ilyen kék dobzos talán 6675-s vagy valami ilyesmi. Az Electroword-ben dettó ugyan ez 12K volt.
-
Antonio
senior tag
válasz
AMD Power #402 üzenetére
őőő hát az egész topic ezzel foglalkozik tessék olvasni
amúgy te mit értesz 3 fejesen? Philipset?
recésna ezt azért kifejthetnéd mi az hogy recés
szóval ''recés'' az Braun?
én a Braunra szavazok, de hogy miért azt nem mondom meg mert már jópárszor kifejtettem többedmagammal eggyütt itt a topicban ... tessék olvasgatni ... -
van
csendes tag
na, ma megnéztem közelebbről is ezeket a gépeket. mind a kettő nagyon jól néz ki, egyszerű a dizájn. egy kicsit meg is tapogattam a hajlékony tetejét mert kiváncsi voltam rá és el is kezdett sipolni a biztosági berendezés.
a contour az tényleg 2db elemmel megy, de hálózatról is lehet használni. azt hiszem holnap megrendelem a konyhaboltban a flex II-t. a boltban arany áron mérik őket sajnos.
-
AMD Power
titán
Én ma néztem ezeket a borotvákat! Melyik a jobb választás. Ez a ''3'' fejes vagy a Braunnak az a recés. Én azért is szeretnék ilyen borotvát venni, mert elég kényes a bőröm és még így 24 évesen is sokszor olyan a fejem mintha bárányhimlős lennék. Talán egy ilyen borotva nem íritálná az arcom ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marvel Snap
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest