Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átcmkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Google Pixel topik
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
cousin333 #436 üzenetére
a nagy különbség ami most szerintem mérvadó, az a vágófejben van.
vannak a sima egykésesek.
aztán vannak a 3 késesek. 2 kés a szélén, és középen egy vastag erős kés.
van ugyanez a 3 késes két irányban mozgó fejjel, szvsz ez alatt nem szabad venni.
aztán a durvák, amik 3 késesek és 4 irányba mozog a fej. na ezek profik, az áruk is az...
illetve másik nagy különbség, hogy a drágábbaknak más szitájuk van, más a lukazás és a formázás. ugyanez érvényes a két kés közötti vágó késre is. tényleg jobbak, azokkal még gyorsabb a borotválkozás. profi cucc
drágább fejes gépek sajnos már alapból fullosak, nekem a hálózatis simán megfelelne akksi meg kijelző és egyéb nélkül is, ráadásul ha akksiról megy a borotva, mindig gyengébb, mint hálózatról, de ilyet meg szándékosan nem csinálnak ugye
mondjuk egy activator fejes braun sima hálózati kábelesben nagyon jó lenne tisztító egység nélkül..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest