- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
nem tudom megmondani biztosra, de azt tudom, hogy teljesen különböző formátumokról van szó, és azt is tudom, hogy más lejátszók is máshogy jelenítik meg őket.
Nem garantált a siker, de egy próbát megér.
A PFL4007-es (full gagyi) készülék például szépen középre zárva feliratozik, ezért egyértelműen szoftverfüggő a dolog.
-
-
hercsi
tag
Köszi a visszajelzést
.
A pendrive nekem tök egyenes...egyedül a LED sor kényszeríti kacskaságra...
Elvileg adatra is jó kellene legyen a hosszabbító; legalábbis azt írja róla a chínai a tleírásban-> USB 2.0 up to 480Mbps backwards fit for USB 1.1, 1.0
Nem rossz ötlet a hajlítható profil, uakkor találtam ezt; árban nagyon nem 1 kategori + a lányrész is másmilyen kialakítású...remélhetőleg OK lesz.
A lányrész rövidsége nem lehet gond szted? Pl. van a szélesebb oldalán 2 vékony fémlap, aminek a csati szélesebb oldalán lévő 2 manyag lyukban kellene pihenni...na odáig tök nem érnek el a fémlapok...mintha elmérték volna a szorgos kis-sárga-kezek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest