- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cyanID #17691 üzenetére
cyanID 6412 előnye (bizonyos méretekben) háromoldalú képkivetítő technológia, billentyűzetes távvezérlő, Android operációs rendszer, VA kijelző, közvetlen (Direkt) háttérvilágítás, nem mellékesen igényes külső, ugyanakkor kép - és hangminősége, kezelhetősége hagy kívánnivalót maga után. Értelemszerűen (joggal) kifutott, 2017 - es készülékről beszélünk. Ezzel ellentétben 7303 magasabb támogatottsággal (HDR szabvány), gyorsabb, megbízhatóbb kezelhetőséggel (Android 7), díjnyertes képjavító (P5) - képfeldolgozó technológiával (jobb képminőséggel), háromgyűrűs hangsugárzókkal (tisztább, élvezhetőbb hanggal), nem mellékesen prémium távvezérlővel bír. Közülük egyértelműen 7303 (szerény véleményem szerint 7363) befutó. Amennyiben idegenkedünk Google operációs rendszerétől, szerencsére van választási lehetőség, mindezt "fapadosabb" kiadásban megkapjuk 6503 személyében. TV és filmnézésre (online, offline) 6503 bármely méretben tökéletesen alkalmas. Megbízható, kevésbé hajlamos lefagyásra, könnyen és gyorsan kezelhető. Csak ajánlani tudom!
PacsekMA Minden Philips okostv önmagában hordozza kábeles - és mentes internetcsatlakozás lehetőségét, így képes távoli eszközök tartalmának megjelenítésére, olvasására. Minden évben igyekeznek jobb szabványokkal ellátni piacon lévő készülékeiket, nincs ez 2018 sem másként. 5803 és felette mind DLNA - képes, ugyanakkor (gyakorlatban) 6503 - tól használható. Remek választás az 50 PUS 6503 tv, film, játékkonzol használatához! Egyedi, piacon nem tapasztalható megjelenés, minimalista kivitelezés, igényes megoldások. Kijelzője mély, természetes, ugyanakkor valósághű színeket ad vissza, tökéletesen szabályozható képi beállítások mellett. Hangja mellőz mindenféle felesleges feljavító alkalmazást, ennek ellenére kristálytisza beszédhang, kedvező mély - magas arány várható el tőle, melyet, egyedi beállításain keresztül csak fokozni tudunk. Válaszidejét általános beállításokban lévő, 4K felskálázás kikapcsolásával, továbbá játéküzemmód kiválasztásával csökkenthetjük. Operációs rendszere felveszi a harcot, sőt, bátran állíthatom, néha túl is szárnyalja vételytársait. 50 PUS 6503 könnyen kezelhető, talán az egyik legkönnyebben Philips termékek között...
-
syC
addikt
válasz
cyanID #11206 üzenetére
Vehettem volna olcsóbban is, tudom, 295 volt 2+3 év kiterjesztett garral (mm).
Mindegy, most kellett egy tv, vártam már eleget.
Igazából az asszony beszélt rá.
Miben marad el a 8109től?
- Csak 3 oldalas ambilight (6550-nél nincs alsó)
- picivel nagyobb a 6550
- újabb, frissebb undoroid van rajta (undoroid 5.0 Lollipop), emiatt gyorsabb az egész
- bővíthető belső memória (áp tú 8 GB)
- Smart funkciói jobban (vannak)
- nincs tapis távvezérlőMajdnem 8109 lett, csak az ismerős mondta mm-ban hogy az az utolsó darabuk a 8109-ből (emiatt 270 volt az ára), és ez a készülék majd egy éve megy náluk megállás nélkül, ezért ő nem ajánlja. Ezt a 6550-et meg ma hozták
Hogy kezeli a kulso meghajtorol kuldott filmeket?
- Eddig 1 filmet néztünk usb-ről, mpeg 50MB-es streames filmet (amitől apám samsungja összeszarta magát a magas bitráta miatt, ez akadásmentesen lejátszotta - hozzá kell tenni, hogy az egy 5-6 éves tévé, akkor még nem nagyon adtak a smart funkciókra)Input lag .játékok?
- nem tudok nyilatkozni, ha leírod mit csináljak, mire figyeljek, megnézemMilyen vele netezni?youtube?
- a beépített Youtube app egész jó, bár 3 percet használtam. A videó minőségének állítását még nem találtam meg.Az új tapis táv jár hozzá?
- NemMilyen a sima sd mindigtv s adas rajta?
- Még nincs tapasztalat.(#11207) dualcore: Köszi, hoztam is egy ládával haza épp tegnap
(#11208) azigazimoris: muszáj volt venni valamit
, nem jöhettem haza üres kézzel
(#11209) Luck Dragon: Köszi
-
csabi63
senior tag
válasz
cyanID #11097 üzenetére
Amelyik PVR képes, azzal lehet felvenni, előre programozni is az EPG-ben egy hétre. Rádugsz egy külső HDD-t, és menni fog a MinDig tévéről a felvétel. Most éppen UPC box-médiakártya csere van folyamatban nálam, így én is a MinDig-et nézem. Minden oké azzal is.
Nálam egy ilyen kis apróság van használatban. -
dualcore
őstag
válasz
cyanID #11097 üzenetére
Azt hiszem a 6xxx szériától felfelé mindegyik képes rögzíteni usb-re. Önálló tárhely semmilyen tv-ben nincs, minimum 32 Gb tárhellyel rendelkező usb kulcs kell, de lehet 2.5" merevlemez is külső tokozással. Ha 3.5" merevlemezre szeretnél rögzíteni akkor külső tápegységre van szükség a HDD-hez. De rögzíteni csak a digitális adásokról lehet, Külső forrásról, pl. HDMI nem lehet.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest