- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alarikman
senior tag
válasz
janeszko #19345 üzenetére
Örüljünk annak ami van. Sok helyen tiltva van a Kodi(lásd Sony). Szerintem ha anno jó volt nougat-on akkor majd kijavítják Oreo-n is. Türelem. Én nem panaszkodom egyenlőre. A frissítés után jó. Factory reset? Gigas port helyett, mindenkit WiFi-re szeretnenek terelni idővel. Kevés a gigabites box.
-
Voice24
őstag
válasz
janeszko #19343 üzenetére
Nálam is érdekesen alakulnak a dolgok (7502). A Kodinál a képaránnyal nincs gond, viszont magával a lejátszással igen. Több filmnél is akadozik a kép, és a hang is fura. A magyar DD5.1 hangsávnál a térhangzás élvezhetetlen, szakadozik, kimarad, de átváltva angol DTS-re, kiválóan, hiba nélkül szól. A hang optikai kábelen megy a házimoziba. A tévé hangkimenetén kellene valamit állítani?
De hogy visszatérjek a képarányhoz, Kodinál, ha a képbeállításokban azt választom, hogy képernyőhöz igazítás, akkor szépen még mindig összenyomja a képet, dupla szélességű fekete sávokat rakva alulra-felülre.Az biztos, hogy az Oreo előtt simán ment minden, nem voltak nyűgök, nem kellett ilyen sok "apróság" miatt idegeskedni, csak bekapcsoltam, filmet indítottam és néztem, ahogy kell, kép is jó volt, hang is jó volt. Nyilván hardveresen nem változott semmi, így a szoftver lesz a ludas a nyűgökben.
-
Voice24
őstag
válasz
janeszko #19268 üzenetére
Nekem is érthetetlen és rohadt bosszantó ez a történet. A frissítésig az ég világon semmi bajom nem volt az androidos tévével, sőt bejött a dolog, de így nagyon nem okés. Örültem, hogy végre kiváltja a tévé a külső boxot, amin már túl is adtam. Most meg mehet az idegeskedés, hogy hogyan tudok normálisan filmet nézni.
-
janeszko
csendes tag
válasz
janeszko #19265 üzenetére
Feltettem a legújabb verziót, ugyanaz. Az mpeg2 és egyes divx kódolású filmeket nem lehet teljes képernyőn nézni Kodival. Csak tudnám miért, amikor a régi szovtververzióval ment, a Huawei telómón is megy, Androidos tabletemen is megy a nagyítás teljes képernyőre. Ennél a fosnál meg a kép két szélén egy-egy jó nagy fekete sáv, a kép meg torz. Nekem csalódás ez a tv, 350.000-ért vettem tavaly, bár ne vettem volna.
-
.kissnorbi.
csendes tag
válasz
janeszko #19256 üzenetére
A legújabb frissítés van a tv-n? Arra gondolok amit a netről a tv nem talál, hanem te rakod fel pendrivról. Mikor frissítettem 8-rá, nekem is szórakozott a képarány a Kodinál. Viszont mióta felraktam a legújabb frissitést nekem jó a képarany. Nem kell állígatni ha elindítok egy filmet. Az újraindulás nem tudom mitől lehet, nekem is ilyen tv-M van, vagyis nekem 49”, de nekem még nem produkált ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest