-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Astra005 #4917 üzenetére
Elvben min. 60+ óra kell, hogy rámenjen. Ez függ attól, hogy a HD adás 6 mbit-es H264 vagy nagyobb. A broadcast szabvány 6-24 Mbit között van. Ez a HD tartalom alsó felső határa. A 6-8 Mbit is már szép eredményt hozhat, ha jó Encoder van a forrás oldalán, vagy akár már egy Cableworld-ös cucc is hozza ilyen paraméterekkel a normális HD-t.
Szolgáltató függő, hogy az adott multiplexbe milyen minőségű, azaz milyen bitrátájú HD tartalmat rak bele. Igy a 60+ egy vállalható becsült adat a részemről. -
pihe87
csendes tag
válasz
Astra005 #4682 üzenetére
Coyote2000
Megpróbáltam véleményem szerint mindent,USB-s frissités , TP-Link ruter tűzfal kikapcsolva (be se volt kapcsolva,persze megpróbáltam úgy is hogy be van kapcsolva hátha ez a nyűgje de nem), kicsiede tanácsára idő dátum beállítás(ez se nyert) hálózati adatok kézi beírással háló maszk megadása IP cím stb....(de akkor sem)TAR-os kábeles 10MB netem van, a modembe szerintem semmi tűzfal nincsen..?
A ruternél észrevettem egy furcsaságot hogy látja a rá csatlakozott eszközöket (telefon,laptop és a TV-t is észlelte none néven és nem philips tv néven ahogy a TV hívják, de az istenért nem tudtam átnevezni a ruternél ezért a TV neveztem át none névre hátha ez a hiba oka de még mindig nem.)Az hiszem bele kell törődnöm hogy van egy fél Smart TV és megkapja az asztali gépet állandó társnak....
Köszönöm a segítő készségeteket, ha egyszer rá jövök hogy mi volt majd megosztom veletek.
Üdv_:Ati
-
-
válasz
Astra005 #4684 üzenetére
De ugye nem Wifi-n keresztül akarsz youtube-ot TV-n nézni?
Az sem gond, de ha egy Wifi hálózatot terhelsz (pl. nagyobb stream), akkor azt konkréten meg kell tervezni. A 2 eszköz elhelyezkedését, db-t, b/g/n dilemmát és egyéb fincsi dolgokat, hogy tuti meglegyen a NET-es 10mbit. A csatlakozásnál kiírt étékek 56mbit stb... csak tájékoztató szabványadatok. A valós sebesség ennek töredéke is lehet. A TV böngészőjén indíts el egy www.speedtest.net... nézd meg ott, hogy mennyit ír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged