-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
pihe87
csendes tag
Coyote2000
Megpróbáltam véleményem szerint mindent,USB-s frissités , TP-Link ruter tűzfal kikapcsolva (be se volt kapcsolva,persze megpróbáltam úgy is hogy be van kapcsolva hátha ez a nyűgje de nem), kicsiede tanácsára idő dátum beállítás(ez se nyert) hálózati adatok kézi beírással háló maszk megadása IP cím stb....(de akkor sem)TAR-os kábeles 10MB netem van, a modembe szerintem semmi tűzfal nincsen..?
A ruternél észrevettem egy furcsaságot hogy látja a rá csatlakozott eszközöket (telefon,laptop és a TV-t is észlelte none néven és nem philips tv néven ahogy a TV hívják, de az istenért nem tudtam átnevezni a ruternél ezért a TV neveztem át none névre hátha ez a hiba oka de még mindig nem.)
Az hiszem bele kell törődnöm hogy van egy fél Smart TV és megkapja az asztali gépet állandó társnak....
Köszönöm a segítő készségeteket, ha egyszer rá jövök hogy mi volt majd megosztom veletek.
Üdv_:Ati -
Coyote2000
őstag
Hát azt kizárhatjuk, hogy a szerver nem elérhető, mert én is elérem.
Szoftverfrissítést próbáltad? Ha nem működik akkor USB-ről frissítsd, hátha mákod lesz.
Ha a youtube működik, akkor még mindig a tűzfalra gyanakszom, ami lehet a modemben és a routerben is... SW frissítés után próbálj rá még, aztán ha mást nem, végigvesszük a beállításaidat lépésről lépésre.
Amúgy milyen neted van és milyen hálózati eszközeid?
-
Coyote2000
őstag
- wifi donglet nem érdemes megvenned, hacsak nem akarsz szabadulni a kábeltől. Ha nem zavar, ne cseréld le, mert feleslegesen adsz ki pénzt rá.
- ha a youtube működik, akkor jól állítottad be a netet.
A tünet tipikus tűzfal probléma: nézd meg a routered vagy modemed beállításait, valahol engedélyezni kell a tévét. Legegyszerűbben úgy tudod kipróbálni, ha ideiglenesen kikapcsolod a tűzfalat, rápróbálsz a tévére, és ha megy, akkor tudod, hogy a tűzfalon kell beállítani valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest