-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabir
aktív tag
válasz
DamonJay #4591 üzenetére
Én azt mondom, hogy az Ambilight-ot se áldozd fel a 3D-ért..utóbbit párszor fogod használni, előbbi viszont mindig mehet. A boltokban minősithetetlen módon állitják ki ezeket a készülékeket, benyomva a többi mellé szorosan, verőfényes napsütésbe, jóhogy nem kell igy senkinek. Ha rám (is) hallgatsz, nem engedsz az Ambilight-ból, mert ez csak Philipséknél kaphatod meg.
-
rhonin
senior tag
válasz
DamonJay #4591 üzenetére
Igen és még a jobb panelről ( LG ), a micro dimmingről, a passzív 3d-ről ( előnyei, hátrányaival együtt ), 2 magos prociról és nem utolsó sorban a formátum támogatása is komolyabb. Az 5000esről van itt a ph-n teszt ahol tesztelik a ph-s filmcsomaggal és én is leteszteltem az enyém ugyanevvel és sokkal több mindent lejátszik a 6000-es.
-
Coyote2000
őstag
válasz
DamonJay #4585 üzenetére
Ha jó áron van, miért ne? Az 5007 széria már középkategóriás, nem MTK alapú, azaz a 3-4xxx szériáknál okosabb, jobb készülék. Viszont a 6-7xxx szériák hírhedt szoftverhibái nem jelennek meg benne, mert más a platform.
Ha jól sejtem, cserébe le kell mondanod a 3D-ről és az Ambilightról, mert az csak 5507-től van. De ha az ilyen okosságok nem érdekelnek, akkor az 5007 igen jó választás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest