- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircsi21
tag
válasz
mllrgy #29519 üzenetére
Ahogy rainman72 linkelte nekem van valamennyi tapasztalatom, igaz a 65-össel. Túl sokat nem tudok hozzátenni az előzőekben leírtakhoz. Még mindig nagyon tetszik!
A hibákat nem keresem (annyira), élvezem a képet. A beállításokat is próbálgatom még, a linkben említett alaves féle beállítás számomra elég sötét a 22-es OLED fénnyel... Este még elmegy, de napközben nem az igazi. Most a flatspanelhd beállításait használom épp'. Ez egész jó.
Abban az esetben ellenjavallt egyelőre a 705-öst venni, ha azonnal HDR10+ tartalmakat akarsz nézni! Mert ezen az nem jó, élvezhetetlenül sötét és nem lehet jól beállítani. AVforums-on van jópár vásárló, aki emiatt állt el ettől a típustól. Elvileg dolgoznak rajta és a következő SW frissítésnél már jó lesz (bár én azt reméltem, hogy már a június 7-i frissítéssel meglesz...).
A megérős árat meg persze neked kell eldöntened. Látom az 55-ös most egy árban van az LG BX-szel. Mi itt páran 420e-ért jutottunk hozzá a 65OLED705-höz, ha analógiát vonunk, akkor az 55OLED705 is lehet még olcsóbb később, mondjuk tippre olyan 300e körül. De hogy mikor?
-
MEXX_85
tag
-
Alien!
senior tag
válasz
mllrgy #27427 üzenetére
egyrészről igen, másrészről szerintem jobb minőségű panelokkal dolgozott a Philisp anno, mert az LCD volt akkoriban a kiemelt tech. Persze megvan az elállás miatt az a lehetőséged, hogy összeméred a 2 tévét és eldöntöd, hogy jobb-e. Ez már csak azért is fontos mert a mostani széria is panellottó, sokan küzdenek képhibával, szoftverhibával, bevilágítással, stb.
-
hedgehog
senior tag
válasz
mllrgy #14394 üzenetére
nekem csak teljesen fekete képnél tűnik fel, akkor van a sarkokban kicsi beszűrődés... (majd este próbálok képet csinálni róla)
Őszintén szólva nem zavar egyáltalán. A bandingról még nem is hallottam (nem nagyon olvasgattam a ebben témában tévévásárlás előtt), de most rákerestem, és inkább a szélén legyen felhő, mint középen csík
Ettől függetlenül, ha a 6561-en nincs feltűnő sávosodás, és elégedett vagy a hangjával, akkor szerintem nem éri meg az árkülönbséget a 7181.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest