- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hucsikoi
senior tag
válasz
djpundro2 #5311 üzenetére
Én kimondottan garancia párti vagyok. Igazából akkor derül ki, hogy megérte-e amikor letelik az öt év. Nálam gyakran előfordult, hogy a garancia lejárta után néhány héttel, vagy hónappal meghibásodott a készülék. Személy szerint amikor csak lehet vásárolok + garanciát.
-
remex
tag
válasz
djpundro2 #5173 üzenetére
Sziasztok!
Akkor most végül is megy a DTS?
Kizárólag a 2013-as modelleken?
Melyik firmware-be lett belerakva?Csak dekódolni tudja és optikán továbbra is csak "Többcsatornás" PCM hangot küld ki, vagy hajlandó DTS hangként továbbítani a bejövő jelet az erősítő felé is?
A 2012-es 6877-esemen van valamilyen lehetőség/remény a DTS dekódolásra?Előre is kösz a válaszokat.
-
Mankó
veterán
válasz
djpundro2 #5233 üzenetére
Hat igen, en is kicsinek talom ebben a kornyezetben a 42-es tv-t, jol fog mutatni az 55-os. Kulonben milyen tavolsagrol nezed?
En mos kicsit elbizonytalanodtam meret tekinteteben. 2m-es nezotavhoz vennek 46osat, de boltban kicsinek tunt ez a meret, az 55-os meg mar kicsit tulzonak hat. Szerinted? -
Coyote2000
őstag
válasz
djpundro2 #5132 üzenetére
Ennyivel jobb a 7xx8 széria:
- beépített Skype kamera (a 6xx8-hoz 20 ropiért vehetsz ilyet külön, márpedig a Skype igen jó dolog tévén)
- smart TV-nél a távirányító kurzorként is működik
- 2x12 W teljesítményű hangszóró (6008-nál 2x10W)
- parabola direkt-bemenet
- 700 PMR (a privát véleményem szerint nem mindenki látja a különbséget az 500 meg a 700 között, az igazán "sasszeműeknek" fontos lehet), ehhez társul a "Perfect 3D Natural Motion" amivel eseménydúsabb 3D filmeknél láthatsz különbséget.Az Ambilight megléte meg NAGYON IS SZÁMÍT, aki ilyen Philips tévét vesz, utána nem nagyon akar mást.
-
sepsi0
őstag
válasz
djpundro2 #5082 üzenetére
Szia! Nekem van egy 5000-es Philipsem 7 éves kb napi 12órát megy. A háttér világitással van egy kis bibi de azért lehet én vagyok a hibás... Egyszer lakberendeztünk 2 hétig és én hüle a tvt hátára fektetve egy nem használt ágyra raktam mondván hogy pakolás közben ne sérüljön. Na azóta van pár nagyobb folt a panelen ami igazán csak nagyon fényes jeleneteknél látszik közelről. Volt akkor a szélein a panelnak ujnyi pixelhibák is de az egy hét alatt eltünt... szerintem a panel elmozdúlt a helyéről..
A lényeg az hogy még mindig szebb szinei vannak mint a 6os szériás samunak (280e ft) szerintem simán 10 év napi 12 óra mellett.....
Van egy másik is az 4 éves de mintha új lenne és a szinek ezen is jobbak mint az új samun.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest